Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Literatura si Lingvistica > Literatura contemporana
Literatura si Lingvi ...   Literatura contemporana, 72 titluri
       
1 2 3 ... 6 7 8
 
Sarbatoarea tapului
Mario Vargas Llosa
“Sarbatoarea tapului ne face sa ne gandim la o fuga pe trei voci: un film de Costa Gavras, Twin Peaks a lui David Lynch, si oricare din marile romane ale lui Faulkner.” - Nadine Sautel, Magazine Literaire
Pret: 38,00 RON
   
 
Sarpe & cercel
Hitomi Kanehara
Numele eroinei este Lui si vine de la Loius Vuitton: O adolescenta frumoasa si plictisita de viata. Il intalneste pe Ama intr-un bar si se simte profund impresionata de limba lui despicata, fac dragoste in aceeasi seara si se muta imediat impreuna. Decizia de a-si tatua trupul o arunca intr-o lume in care trairile sunt intense, in care violenta si sexul, consumate in exces, duc la poezie...Piercing - cercei - tatuaje.
Pret: 19,90 RON
   
 
Scribul thailandez
David Young
O comedie despre sex, minciuni și satisfacție. „...unul dintre cei mai buni autori care îndrăznesc să vorbească despre prostituția din Thailanda.“ (The Bangkok Post)
Pret: 26,90 RON
   
"O savuroasa comedie cu incarcaturi satirice... incitanta... extrem de amuzanta" - Saturday Review
Pret: 18,00 RON
   
 
Sfetnicul din sange
Flannery OConnor
„Sfetnicul din sange m-a impresionat mai mult decat orice alt roman pe care l-am citit in ultimii ani. Imaginea lumii oglindite in carte este terifianta. Numai Kafka a atins o asemen virtuozitate.” - Caroline Gordon

Pret: 19,50 RON
   
 
Un veac de singuratate
Gabriel Garcia Marquez
Romanul Un veac de singuratate a fost cel care l-a consacrat pe autorul sau ca fiind unul dintre maestrii narativei contemporane, aducandu-i in 1982 Premiul Nobel pentru literatura.
Pret: 45,00 RON
   
 
Unsprezece minute
Paulo Coelho
Romanul Unsprezece minute este povestea Mariei, o fata dintr-un sat brazilian, ale carei prime intalniri inocente cu dragostea o lasa cu inima franta. La o varsta frageda, ea se convinge ca nu va gasi niciodata dragostea adevarata, crezand in schimb ca "dragostea este un lucru cumplit care te face sa suferi..."
Pret: 32,00 RON
   
Cartea lui Paulo Coelho vorbeste despre cei care nu intra in tiparele considerate normale de catre societate. Vorbeste despre nebunie si despre nevoia de a descoperi un alt mod de viata a acelor oameni care se confrunta cu prejudecatile celorlalti fiindca gandesc diferit.
Pret: 28,00 RON
   
 
Vijelia
Gabriel Garcia Marquez
Gabriel Garcia Márquez traseaza primele linii ale realismului magic, dand nastere unui loc mitic si legendar: Macondo.
Pret: 25,99 RON
   
 
Windows on the World
Frederic Beigbeder
O carte despre 11 septembrie si despre tragedia din Twin Towers, mai exact o confesiune in care autorul recompune minut cu minut micul dejun pe care un tata divortat si cei doi fii ai sai il iau in Windows on the World, restaurantul aflat la etajul 107 din turnul nordic. Imaginati-va ce au simtit pe 11 septembrie 2001 oamenii care erau în World Trade Center... Castigatoare a premiilor Prix Interallie in 2003 si Independent Foreign Fiction Prize in 2005, cartea Windows on the World este cronica ultimelor minute de dinaintea prabusirii.
Pret: 29,90 RON
   
1 2 3 ... 6 7 8

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455