Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Ecranizari de succes
Categorii   Ecranizari de succes, 50 titluri
       
1 2 3 4 5
 
Shogun
James Clavell
Cartea de fata, poate cea mai cunoscuta dintre toate operele lui James Clavell, nu mai necesita nici o recomandare, este o realizare extraordinara...
Pret: 100,00 RON
   
 
"Spaime si scirbe in Las Vegas" este un clasic al culturii pop, imaginea vie a unei ere apuse, o supradoza de comedie in stare pura.
Pret: 38,95 RON
   
 
Tacerea mieilor
Thomas Harris
Ecranizarea acestei carti in 1991 a reprezentat un succes de proportii, atat din punct de vedere comercial, cat si din punctul de vedere al criticii, reusind performanta obtinerii a cinci premii Oscar.
Pret: 25,00 RON
   
 
Un an bun
Peter Mayle
Savuros si fin ca un vin bun, romanul lui Peter Mayle ne imbata cu delicii lingvistice demne de a fi degustate de orice cititor rafinat.
Pret: 16,99 RON
   
 
Valul pictat
W. Somerset Maugham
In contact cu suferinta, cu boala si moartea, eroina sufera o transformare profunda, care o face sa-si reevalueze viata si sa invete sa iubeasca.
Pret: 24,95 RON
   
 
Vampirul Lestat
Anne Rice

Lestat, eroul acestui roman din Cronicile Vampirilor, este o creatura a intunericului, o fiinta senzuala si puternica. Iar de cand a devenit vampir, Lestat nu a obosit sa-i caute pe cei asemenea lui.
Povestea lui este una fascinanta, bogata in amanunte ce reusesc sa cucereasca si sa convinga cititorul.

Pret: 35,00 RON
   
 
O poveste palpitanta despre inselaciune si secrete, despre femei puternice si barbati pasionati, al carei suspans se prelungeste intr-un timp in care crima se intalneste cu supertehnologia.
Pret: 26,90 RON
   
Undeva, in apele inghetate ale Atlanticului, capitanul submarinului nuclear Octombrie Rosu a luat o decizie fatala...
Pret: 30,00 RON
   
 
Vila de pe colina
W. Somerset Maugham
Vila de pe colina este povestea frumoasei Mary Panton, curtata de un gentleman a carui cerere in casatorie ezita s-o accepte, desi cintareste la rece toate avan­tajele care ar decurge de aici.
Pret: 24,95 RON
   
Zbor deasupra unui cuib de cuci, romanul care a lasat urme de nesters in literatura contemporana, este povestea zguduitoare a pacientilor dintr-un ospiciu...
Pret: 39,95 RON
   
1 2 3 4 5

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455