Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Afaceri   Marketing, 47 titluri
Alte carti
vezi ce carti ai in 'wishlist'
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4 5
 
Strategia si tactica stabilirii preturilor
Thomas T. Nagle, John E. Hogan
„Cei mai multi directori executivi considera ca stabilirea preturilor este cea mai mare provocare si, totodata, principalul lor punct slab. Aceasta carte este o potentiala solutie. Este plina de idei si perspective inedite.“ PHILIP KOTLER
Pret: 110,90 RON
   
 
Strategii publicitare
Luc Marcenac, Alain Milton, Serge-Henri Saint-Michel

Volumul ofera solutii pentru majoritatea problemelor cu care se confrunta agentiile de publicitate si clientii lor. Aspectele expuse, teoretice si practice, fiind sustinute de exemple concludente din sfera publicitatii internationale.

Pret: 36,50 RON
   
 
Sun Tzu - Strategii de marketing
GERALD A. MICHAELSON, STEVEN A. MICHAELSON

Plecand de la celebra lucrare “Arta razboiului” scrisa de anticul Sun Tzu, Gerald A. Michaelson si Steven W. Michaelson adapteaza strategiile clasice de lupta special pentru marketerii din zilele noastre, reformuland ideile permanent valabile ca fiind “pincipiile razboiului de marketing”.

Pret: 43,00 RON
   
Aveti o idee clara despre ce sunt relatiile publice? Sau viziunea dumneavoastra este colorata de povestirile nesfarsite din media despre "exercitii de PR", "treburi de PR" si "smecherii de PR"?
Pret: 45,00 RON
   
 
Un fiu al publicitatii
Jacques Seguela

Daca “lumea in care stirea senzationala e mai importanta decat viata unui om care si-a pierdut capul”, salvarea nu poate veni decat de la miracol, miracolul comunicarii.

Pret: 32,00 RON
   
 
Vaca MOV
Seth Godin
Marketingul care se remarca este arta construirii unor elemente care sa-ti evidentieze produsul sau serviciul. Daca oferta ta nu se remarca, ea devine invizibila in ochii consumatorilor. Daca nu imbratisezi principiul "Vaca mov", nu existi. Te remarci sau esti invizibil. Trebuie sa alegi.
Pret: 40,00 RON
   

"Nimanui n-ar trebui sa i se permita sa aiba de-a face cu publicitatea pana cand nu a citit de sapte ori aceasta carte (Publicitate stiintifica). Mie mi-a schimbat viata."

David Ogilvy

Pret: 32,00 RON (-10%) 28,80 RON
   
1 2 3 4 5

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455