Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Bestseller INTERNATIONAL
Categorii   Bestseller INTERNATIONAL, 45 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4 5
 
ORA ZERO
Joseph Finder
Va sfatuim din tot sufletul sa patrundeti in acest labirint de intrigi si sa va implicati in jocul de-a soarecele si pisica in care s-au lasat antrenate personajele lui Finder.
Pret: 28,00 RON
   
 
PE URMELE LUI IUDA
Kenneth Royce
KENNETH ROYCE este unul dintre cei mai prestigiosi autori britanici contemporani, creatorul celebrului personaj George Bulman, eroul unui cunoscut serial de televiziune si a numeroase carti traduse in 18 limbi. In romanul de fata, deosebit de captivant, eroinele sint trei foste politiste care, profund frustrate de-a lungul carierei lor, se hotarasc sa se asocieze pentru a razbuna toate nedreptatile indurate.
Pret: 22,00 RON
   
 
Piatra Capricornului
Madeleine Brent
Cu o actiune bine dozata, a carei tensiune este in continua crestere, si abundind in rasturnari de situatii, romanul de fata ofera o lectura placuta si deosebit de captivanta.
Pret: 24,00 RON
   
 
PRIZONIERII TIMPULUI
Michael Crichton
Cu inegalabil talent si imaginatie, autorul combina o stiinta a viitorului, bazata pe teoria cuantica, cu realitatile complexe ale trecutului medieval. Intr-o naratiune palpitanta, PRIZONIERII TIMPULUI il poarta pe cititor intr-o lume plina de suspans si pericole neasteptate, rasturnind totul in materie de posibil si imposibil.
Pret: 34,00 RON
   
 
PROVOCAREA DESTINULUI
Danielle Steele
Un elogiu adus invingatorilor, o poveste emotionanta a celor care sufera si reusesc sa supravietuiasca durerii cea mai valoroasa creatie a autoarei.
Pret: 34,90 RON
   
 
SARUTUL
Danielle Steele
Cu acest al 53-lea roman, Danielle Steel se apropie de un record greu de depasit: cartile sale au fost publicate in toata lumea, in tiraje de aproape 500 milioane de exemplare. SARUTUL este o poveste emotionanta despre fragilitatea vietii si despre puterea iubirii de a vindeca, elibera si transforma doi oameni al caror destin se afla in deriva.
Pret: 25,00 RON
   
 
Secrete de familie
Tamara McKinley
O poveste rascolitoare despre intamplari nefericite ce pot fi depasite prin tarie de caracter si intelegere a situatiilor, prezentata intr-un stil inconfundabil care, cu siguranta, va cuceri inimile cititorilor.
Pret: 29,90 RON
   
 
SECRETUL DINTRE NOI
Barbara Delinsky
Deborah Monroe, medic, are o viata data peste cap care este pe cale sa devina si mai complicata in urma unui accident de masina. O clipa de neatentie va schimba destinele tuturor pentru totdeauna.
Pret: 32,00 RON
   
 
SEDUCTIE FATALA
Jackie Collins
Prezentind o lume cu straluciri hollywoodiene, in care nimic nu este ceea ce pare, Jackie Collins isi incinta si de aceasta data cititorii fideli. Scrisa fara prejudecati, cu rasturnari permanente de situatie, SEDUCTIE FATALA reprezinta o carte fascinanta, care nu poate fi lasata din mina decit dupa ultima pagina.
Pret: 25,00 RON
   
 
SFIDEAZA-TI SOARTA
Barbara Delinsky
Viata linistitului orasel Lake Henry este zguduita cind Heather Malone, o femeie prietenoasa si indra-gita de toata lumea, este arestata pe neasteptate de agenti FBI. Nimanui nu-i vine a crede ca teribilele acuzatii ce i se aduc ar putea fi intemeiate. Dar adevaratul soc il constituie atitudinea lui Heather, care se inchide intr-o tacere de nepatruns, refuzind sa raspunda la intrebarile celor ce lupta sa o ajute.
Pret: 22,00 RON
   
1 2 3 4 5

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455