Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Calculatoare, Informatica
Categorii   Calculatoare, Informatica, 33 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4
 
Structuri de date si algoritmi. Aplicatii in C++ folosind STL
Valeriu Iorga, Cristian Opincaru, Corina Stratan, Alexandru Chirita
Lucrarea reprezinta o culegere de probleme rezolvate cu ajutorul bibliotecii de sabloane standard (STL). Programele dezvoltate folosind STL beneficiaza de viteze de dezvoltare si de executie sporite. Ele sint mai eficiente, mai robuste, mai portabile, mai usor de modificat si de intretinut decit abordarile clasice.
Pret: 27,95 RON
   
 
Tehnologii XML
Sabin Buraga
Subiectele atinse includ diverse aspecte ale familiei XML si solutiile pentru modelarea si stocarea continutului semistructurat: baze de date native XML, sabloane de proiectare XML, interactiunea Web prin AJAX. Sint descrise posibilitatile de procesare XML prin diferite metode, de redare a continutului prin transformari XSL (Extensible Stylesheet Language), de validare a documentelor si de creare a serviciilor Web, indicindu-i-se cititorului cele mai bune practici de utilizare.
Pret: 29,95 RON
   
 
Visual Basic. Primii pasi... si urmatorii
Luminita Finaru, Ioan Brava
Lucrarea de fata porneste de la chestiuni foarte simple si ajunge pina la subiecte pretentioase, care solicita o pregatire prealabila. Simplitatea consta in faptul ca utilizatorul nu trebuie neaparat sa mai fi programat inainte de a parcurge cartea. El va avea sansa sa devina programator dupa o lectura atenta. Explicatiile si detaliile oferite pe parcurs, insotite si de un mare numar de imagini, vor fi in avantajul incepatorilor si chiar in cel al profesionistilor, desprinzind concluzii si sugestii.
Pret: 23,90 RON
   
1 2 3 4

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455