Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti pentru copii   Adolescenti, 50 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4 5
 
Mausoleul din Halicarnas
Katherine Roberts
Alexis detine o putere magica, dar nu aceea pe care si-o doreste cu atata ardoare, caci aceasta nu o poate ajuta sa-si gaseasca tatal. Dar, imediat ce se imprieteneste cu printesa Phoebe, lucrurile incep sa se schimbe.
Pret: 24,99 RON
   
 
Mereu in albastru
Ann Brashares
Lena, Carmen, Bridget si Tibby se reintalnesc dupa primul an de colegiu. Desi sunt incantate de revedere, ceva pare sa nu fie chiar ca inainte. Cum poate sa ramana la fel prietenia lor, cand toate patru s-au schimbat?
Pret: 17,99 RON
   
 

INCEPE MAREA AVENTURA

Narnia... tinutul unde se petrec intimplari nemaipomenite... unde vrajitoarele te asteapta... si o noua lume e pe cale sa se nasca.

Pret: 19,99 RON
   
Aventurile Ninei se apropie de sfirsit, intr-un ritm din ce in ce mai alert. Mai lipseste numai o taina APA - pentru ca eroina noastra sa poata elibera planeta Xorax si gindul copiilor.
Pret: 32,98 RON
   
 
O Tabara De Cosmar
Gina Gershon
Pret: 29,90 RON
   
 
Ochii Dragonului
Stephen King
Flagg, vrajitorul regelui, incearca cu orice pret sa distruga monarhia ordonata din Delain si sa aduca haosul. Pentru asta are un plan bine ticluit, insa in calea lui sta Peter, fiul mai mare al regelui, care ar putea urma la tron daca regele Roland moare.
Pret: 34,90 RON
   
 
Carl Hiaasen este un faimos autor de romane politiste, dar si un maestru al romanelor de suspans pentru adolescenti. Operatiunea Chinta Royala (Flush, 2005) este cel de-al doilea roman scris de Hiaasen pentru cititorii cu varstele cuprinse intre 13 si 17 ani.

Pret: 32,90 RON
   
 
Pe poante
Beatrice Masini

In vreme ce Jonathan imagineaza primul dans si incearca primul sentiment de gelozie din viata lui, Zoe se confrunta cu o mare neliniste: are intr-adevar talent pentru dans? Si daca raspunsul este nu, ce va face cu viata ei?

Pret: 13,99 RON
   
 
Piramide
Terry Pratchett
Piramidele cate morminte somptuoase, tot atatea depozite de vechi credinte, mituri si divinitati aflate adesea in conflict.
Pret: 24,99 RON
   
 
Pradarea Marii Piramide
Katherine Roberts
Cele Sapte Minuni este o serie de romane fantastice pentru adolescenti scrise de populara scriitoare britanica Katherine Roberts. In centrul fiecarui roman se afla cate una dintre cele sapte minuni ale lumii antice, iar amestecul exploziv de mit, istorie, legenda si magie ii va incanta, cu siguranta, nu doar pe cei mai tineri cititori.
Pret: 25,00 RON
   
1 2 3 4 5

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455