Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Bestseller INTERNATIONAL
Categorii   Bestseller INTERNATIONAL, 45 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4 5
 
MANA DESTINULUI
Barbara Delinsky
Un roman de dragoste clasic, ce urmareste povestea incantatoare a unui barbat si a unei femei prinsi in jocul ametitor al iubirii.
Pret: 33,00 RON
   
 
Martorul
Nora Roberts
O carte emotionanta, scrisa in stilul inconfundabil al faimoasei scriitoare NORA ROBERTS.
Pret: 29,90 RON
   
 
Mesaje misterioase
Mary Higgins Clark
O poveste emotionanta ce ne poarta pe cele mai inalte culmi ale suspansului.
Pret: 33,90 RON
   
 
MINCIUNI NEVINOVATE
Jayne Ann Krentz
Clare Lancaster, membra a Societatii Arcane, este un adevarat "detector uman de minciuni", o femeie frumoasa, dar singura. Prinsa in tenebrele unei crime care atrage suspiciuni asupra sa, acesta se vede nevoita sa demareze unele cercetari, avandu-l partener pe Jake Salter, un barbat fermecator, si el singur, angajat al firmei de detectivi paranormali "Jones&Jones". Ceva se aprinde intre ei-ceva mai mult decat obisnuita atractie dintre un barbat si o femeie. Lucrurile sunt cu atat mai complicate cu cat nimeni nu e ceea ce pare si fiecare se ascunde in spatele unei fatade. Cei doi trebuie sa treaca peste neincrederea reciproca pentru a scoate la lumina adevarul din spatele unei retele de conspiratie si crima.
Pret: 32,50 RON
   
 
MOSTENITORUL
Barbara Taylor
Romanul de fata continua povestea de succes a familiei Deravenel, inceputa in Blestemul unei dinastii. Intr-o Europa macinata de Primul Razboi Mondial, Edward Deravenel incearca din rasputeri sa-si indeplineasca cat se poate de bine rolul de presedinte al companiei familiei, de tata si de sot.
Pret: 38,50 RON
   
 
Capodopera a celebrului scriitor Dean Koontz, romanul NIMIC NU E INTIMPLATOR se situeaza pe primul loc in topurile americane si din alte tari (8 saptamini numarul 1 in New York Times). Originalitatea lucrarii este conferita de ingemanarea mai multor genuri de thriller: psihologic, politist, parapsihologic, spiritualist si justitiar.
Pret: 37,00 RON
   
 
Un roman pasionant, cu abordari multiple, ce se citeste la cele mai inalte nivele de adrenalina.
Pret: 32,90 RON
   
 
O istorie a piratilor
Nigel Cawthorne
O lectura captivanta prin multitudinea detaliilor inedite privind stilul de viata al piratilor, armele folosite in confruntarile de pe mare sau ambarcatiunile cu care calatoreau.
Pret: 35,00 RON
   
 
O LECTIE DE VIATA
Barbara Delinsky
O poveste tulburatoare ce invita la meditatie si la reconsiderarea unor situatii peste care, uneori, trecem cu usurinta, ignorand faptul ca ne pot aduce bucurii in viata. O carte care, cu siguranta, va cuceri inima oricarei femei si nu numai.
Pret: 33,00 RON
   
 
Operatiunea Lazarus
Robert Ludlum
In romanul Operatiunea Lazarus, Robert Ludlum ne introduce in lumea secreta a unor organizatii cu misiuni paralele. Miscarea Lazarus este o grupare ecologista internationala ce militeaza pentru renasterea planetei prin revenirea la un mod de viata sanatos si renuntarea la tehnologii care afecteaza natura umana si mediul inconjurator. Gruparea va fi profund afectata de diversiunea creata de catre Hideo Nomura, un tanar ce facea parte dintr-o triada numita Horatii si care preluase in mod abuziv conducerea miscarii. Mintea sa bolnava a conceput un plan diabolic de „curatire“ a Pamantului prin uciderea a milioane de oameni cu ajutorul nanofagelor.
Pret: 39,90 RON
   
1 2 3 4 5

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455