Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Calculatoare, Informatica
Categorii   Calculatoare, Informatica, 33 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4
 
Programare Web in bash si Perl (Cartea include si un CD)
Stefan Tanasa, Sabin Buraga, Victor Tarhon-Onu
Lucrarea descrie in detaliu unul dintre cele mai folosite standarde de programare pe partea server a aplicatiilor destinate Web-ului: CGI (Common Gateway Interface), punind un accent deosebit asupra elaborarii de aplicatii CGI in doua dintre limbajele de tip script, larg utilizate pe platforma Linux: shell-ul bash si limbajul Perl.
Pret: 29,50 RON
   
 
Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu
Emanuela Cerchez, Marinel Serban
Se adreseaza celor familiarizati cu elementele de baza ale limbajului C/C++, prezentate in volumul I al lucrarii (Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu), fiind de un real folos elevilor de liceu, celor care se pregatesc pentru bacalaureat, dar si participantilor la olimpiadele scolare.
Pret: 24,95 RON
   
 
Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu
Emanuela Cerchez, Marinel Serban
Se adreseaza celor familiarizati cu notiunile, metodele si tehnicile de programare din C/C++, prezentate in cele doua volume precedente ale lucrarii.
Pret: 24,95 RON
   
Conceputa ca o continuare a volumului Programarea in PHP. Ghid practic, al aceluiasi autor, lucrarea il ghideaza pe cititor prin multitudinea de instrumente, biblioteci si formate destinate generarii de continut multimedia, punind in evidenta puterea limbajului PHP, precum si flexibilitatea acestuia in conjunctie cu alte tehnologii, asa cum sint SVG si SMIL.
Pret: 24,95 RON
   
 
Volumul ofera proiectantilor si programatorilor Web, specialistilor in sisteme distribuite si studentilor de la facultati cu profil informatic sau conex solutii posibile care pot fi adoptate in crearea de software pentru utilizatorii actuali si viitori ai Web-ului social.
Pret: 26,95 RON
   
 
Proiectarea algoritmilor
Dorel Lucanu, Mitica Craus
Volumul prezinta, prin intermediul a numeroase exemple, tehnicile de proiectare a algoritmilor si elementele de analiza a acestora: corectitudinea, timpul de executie si spatiul de memorie utilizat. Fiecare capitol contine ilustratii si secvente de cod, iar la final sint oferite referinte bibliografice pentru aprofundarea temei si exercitii cu niveluri diferite de dificultate.
Pret: 34,95 RON
   
Volumul se adreseaza nu doar avansatilor, ci si celor care vor sa se apuce de treaba si nu stiu cum.
Pret: 28,95 RON
   
 
Securitatea sistemelor Linux
Dragos Acostachioaie
Cartea pune accent pe explicarea principalelor instrumente dedicate administratorilor de sistem si pe modalitatile de protejare a serviciilor de retea furnizate de un sistem Linux.
Pret: 16,50 RON
   
 
Serviciile Web reprezinta unul dintre domeniile importante, dinamice si de succes ale tehnologiilor actuale. Volumul este adresat programatorului Web (viitor sau actual) si initiaza cititorul intr-un mod sistematic in tehnologiile si metodologiile de dezvoltare a serviciilor Web.
Pret: 26,95 RON
   
Lucrarea prezinta aplicatiile GIS in producerea, transportul si distributia energiei, adresindu-se studentilor de la facultatile de electrotehnica si energetica, precum si specialistilor din aceste domenii.
Pret: 32,95 RON
   
1 2 3 4

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455