Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Literatura si Lingvi ...   Literatura universala, 205 titluri
       
1 2 3 4 ... 19 20 21
 
Casa Intalnirilor
Martin Amis

 

Casa Intalnirilor nu este o simpla poveste de dragoste, ci o poveste despre invidie, morala, haos, rezistenta, violenta, solipsism si marturisire... Amis a creat un roman memorabil, cu un protagonist memorabil.” (The Observer)

 

 

Pret: 24,95 RON
   
 
Castelul de nisip
Iris Murdoch
„Iris Murdoch are un talent extraordinar de a privi complicatele relatii contemporane ca pe niste tragicomedii. Iar daca acest lucru nu-i deranjeaza citusi de putin pe privitorii care asista la spectacol, protagonistii, dimpotriva, au parte de momente grele, alternind episoade inlacrimate si hilare.” (The New York Times)
Pret: 37,95 RON
   
 
Ce hacuiala!
Jonathan Coe
"Jonathan Coe este un scriitor complex, cu un talent deosebit pentru o forma de satira coroziva care nu anihileaza totusi umanitatea personajelor. Preocuparea sa majora este felul in care climatul politic influenteaza vietile oamenilor." (The Washington Post)
Pret: 37,95 RON
   
 
Cea care alina
Anna Gavalda
„Cea care alina este o oda inchinata vietii. Singura care conteaza. Ce importanta are ca suferim, ca plingem, ca ne despartim sau ca iubim zadarnic, cita vreme ne traim viata si nu sintem atit de idioti sa-i intoarcem spatele?” (Chronique Payot)
Pret: 44,95 RON
   
 
Cei frumosi si blestemati
Francis Scott Fitzgerald

Ca si Marele Gatsby, Cei frumosi si blestemati (1922) este o poveste despre America anilor '20, o epoca tumultuoasa in care arta, dragostea si banii sint aproape invariabil insotite de ambitii nebunesti, talente irosite si esecuri ireparabile, cind consumul nemasurat de alcool si stralucirea vietii de noapte devin adevaratul crez al acelei generatii .

Pret: 37,95 RON
   
 
Cei goi si cei morti
Norman Mailer
„Cel mai bun roman despre razboi scris vreodata!” (San Francisco Chronicle)
Pret: 29,80 RON
   
 
Cel care cheama ecoul
Richard Powers
Cel care cheama ecoul (2006) este cel mai recent roman al lui Powers, cistigator al National Book Award for Fiction si finalist al Premiului Pulitzer din 2007.
Pret: 39,50 RON
   
 
Cititoarea in dantela
Brunonia Barry
„Brunonia Barry surprinde atmosfera orasului Salem cu multa inteligenta si subtilitate… Ce este real in acest roman? Care este adevarata identitate a personajelor din Cititoarea in dantela? Povestea pe care ne-o propune autoarea este plina de tensiune si de neprevazut. Directia in care o va conduce pe Towner explorarea lacunelor sale de memorie este invaluita in mister, dar indiciile sint presarate la tot pasul.” (The New York Times)
Pret: 39,95 RON
   
 
Cititorul
Bernhard Schlink
Bestseller international, tradus in aproape 40 de tari si distins cu prestigioase premii literare. Roman ecranizat in regia lui Stephen Daldry si avindu-l ca producator pe Anthony Minghella, cu Ralph Fiennes si Kate Winslet in rolurile principale. Filmul a obtinut cite cinci nominalizari la Oscar si, respectiv, la premiile BAFTA si este cistigatorul unui Glob de Aur.
Pret: 21,95 RON
   
 
Clopotul de sticla
Sylvia Plath
„«Clopotul de sticla» prezinta un eveniment crucial al maturitatii eroinei – incercarea de a se sinucide si salvarea ei accidentala –, dezvaluind motivele acestei tentative de a se autoanihila: moartea tatalui ei.” (Ted Hughes)
Pret: 26,95 RON
   
1 2 3 4 ... 19 20 21

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455