Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Afaceri   Vanzari, 28 titluri
Alte carti
vezi ce carti ai in wishlist
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3
 
Cartea de fata va ofera tehnicile, abilitatile si cunostintele de care aveti nevoie pentru a va afirma. Informatiile incluse aici reprezinta fundamentul in domeniul vanzarilor. Urmati-le si... veti atinge maiestria in vanzari!
Pret: 28,00 RON
   
 
Scrisori de vanzare eficiente
Herschell Gordon Lewis
Esti pregatit pentru redactarea unei scrisori de vanzare de marketing direct care sa iti uimeasca cu adevarat destinatarii? Care sa iti captiveze publicul? Care sa iti vanda in mod succint mesajul? Care sa iti garanteze practic vanzarea?
Pret: 70,00 RON
   

Rick Page, aduce Ón prim plan ideea potrivit careia nu ofertele vand, ci oamenii. Oamenii de vanzari de astazi trebuie sa inteleaga mai bine decat oricand afacerea clientului lor. Acest ghid al excelentei Ón vanzari va va demonstra ca, Ón noul mileniu, la baza strategiei de vanzari nu este permis sa se afle speranta, ci informatia.

Pret: 19,00 RON
   
George Whalin ofera solutii usor de aplicat in ceea ce priveste marimea volumului de vanzari, mentinerea unui stoc de produse moderne si tentante, readucerea cumparatorilor in magazin, profitarea la maximum de tehnicile cercetarii de marketing si de site-uri sau perfectionarea advertisingului pentru a mari numarul de clienti si cifra vanzarilor.

Pret: 49,00 RON
   
 
Tehnici de a vinde
Dale Carnegie
Cartea de fata este primul curs al Dale Carnegie & Associates publicat in limba romana - un indrumar eficient, structurat logic, ce se dovedeste benefic atat pentru cei care vand, cat si pentru cei care cumpara.
Tehnicile si recomandarile din aceasta carte vizeaza fiecare etapa a procesului de vanzare in parte, de la identificarea clientilor potentiali pana la livrarea produsului.
Pret: 28,00 RON
   
Acest program a dat rezultate in cazul a mii de persoane. Si va da rezultate si in cazul tau daca ai curajul sa iti acorzi aceasta sansa.
Pret: 23,00 RON
   
Cu ajutorul acestor Tehnici de vinzare eficiente, orice tranzactie va fi un succes.
Pret: 27,95 RON
   
 
Vanzatorul de elita
Michael Aguilar
Specialistii in domeniul vinzarilor va impartasesc secretele succesului lor.
Pret: 29,95 RON
   
1 2 3

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455