Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Afaceri   Marketing, 47 titluri
Alte carti
vezi ce carti ai in 'wishlist'
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4 5
 
Guerrilla Advertising
Jay Conrad Levinson
'Nu trebuie sa inveti sa cheltui mai mult, trebuie sa inveti sa castigi mai mult valorificand toate resursele.'
Pret: 32,90 RON
   
 
Guerrilla Creativity
Jay Conrad Levinson
Vei invata din aceasta carte sa fii un luptator de gherila creator pentru care succesul sa se masoare in primul rand in bani si mai putin in premii de creatie. "Cu premiile nu-ti poti plati facturile", spune Levinson.
Pret: 21,90 RON
   
 
In parte o carte despre cum sa procedezi, in parte o carte-exposé, Hei, Whipple, incearca asta este un ghid pentru a crea reclame de exceptie, dar si o dezvaluire directa a tot ce este slab, fara umor si ineficient in acest domeniu, deopotriva.
Pret: 45,00 RON
   
 
Retiparita de 10 ori in patru ani, iar acum aparuta intr-o varianta revizuita si imbunatatita, aceasta carte clasica este si astazi un ghid definitoriu, care te indruma pas cu pas in crearea unor print-ad-uri inovatoare.
Pret: 59,00 RON
   
 
Inteligenta Marketing Plus
Stefan Prutianu, Corneliu Munteanu, Cezar Caluschi
"Sunt afaceri, dar nu sunt specialisti adevarati de marketing. Cei care inteleg aceasta realitate vor citi Inteligenta Marketing Plus.” - Cezar Caluschi
Pret: 24,95 RON
   
 
Daca strategia voastra de marketing nu functioneaza, comoara de revelatii pusa la dispozitie de Kotler ofera sute de idei care sa va ajute sa o revitalizati. Petreceti astazi cateva ore cu cel mai cunoscut om de marketing din lume si maine va veti putea imbunatati performantele in marketing
Pret: 50,00 RON
   
 
Lovemarks
Kevin Roberts

Lovemarks impartaseste opinia unui lider dinamic al carui crez de neclintit este construit pe ideea ca legaturile emotionale si personale care inspira pot schimba cu adevarat lumea.

Pret: 72,00 RON
   
 
Marketing de gherila pentru afaceri la domiciliu
Seth Godin, Jay Conrad Levinson
Pret: 38,00 RON
   
Marketingul direct pe intelesul tuturor este ambalat impreuna cu studii de caz internationale care exemplifica modul in care companii din intreaga lume au implementat ideile autorului si acopera o gama vasta de strategii necesare pentru o campanie de succes.
Pret: 72,00 RON (-10%) 64,80 RON
   
 
Marketing fara costuri
Jay Conrad Levinson
Cartea dovedeste, prin exemple concrete, ca iti pot face un nume pe piata, poti face marketing eficient, cu adevarat aducator de profituri, fara sa cheltuiesti bani.
Pret: 19,90 RON
   
1 2 3 4 5

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455