Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Cunoastere si Autoed ...   Diverse, 117 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4 ... 10 11 12
 
Cartea de Aur
Lillian Too

Plina de inspiratie si lumina, aceasta bijuterie ofera strategii practice si tehnici care sa te faca sa te simti bine zi de zi!

Pret: 24,00 RON
   

Sunt prezentate diferite categorii (tipuri) de barbati, problemele cu care acestia se pot confrunta precum si modul in care aceste probleme pot fi depasite.

Pret: 19,00 RON
   

Universul feminin este oglindit cu fidelitate de Osho, spiritul lui mereu treaz reusind sa surprinda atat ceea ce poate inalta o femeie cat si ceea ce o poate dobora.

Pret: 25,00 RON
   

Aceasta carte contine in paginile sale intreaga chintesenta a zenului, calea luciditatii si a meditatiei… Insusi sufletul zenului.

Pret: 25,00 RON
   
 
Ce putem afla despre om de la gaste?
Carmen Strungaru, Rainer Schubert
Volumul de fata cuprinde contributii la analiza si discutia operei lui Lorenz si a actualitatii ei din perspective etologice, antropologice si filosofice. Unele dintre ele au fost prezentate la simpozionul Konrad Lorenz. 100 de ani de la nastere, organizat in noiembrie 2003 la Facultatea de Biologie a Universitatii Bucuresti.
Pret: 19,50 RON
   
 
Ce sa nu purtati
Trinny Woodall si Susannah Constantine
„Trinny si Susannah pot fi nepermis de enervante, dar, din intamplare, au un gust extraordinar.“ Elizabeth Hurley
Pret: 14,00 RON
   
 
Ce sa nu purtati 2
Trinny Woodall si Susannah Constantine

Cartea iti ofera incredere totala in tine pentru a putea participa la orice eveniment, munci in orice mediu, pleca oriunde in vacanta si pentru a te simti imbracata corespunzator mereu, pentru tine.

Pret: 14,00 RON
   

Problemele de comunicare sunt adesea cauza nefericirii si a singuratatii noastre. Cum sa-ti dezvolti intuitia? Cum sa indraznesti sa ii spui „nu“ persoanei iubite? Cum inveti sa pastrezi o relatie importanta? Cum sa te respecti in fiecare zi?

 

 

Pret: 22,00 RON
   
 
Cele patru legaminte
Don Miguel Ruiz

Cum apar convingerile noastre limitate, care ne rapesc bucuria de a trai si ne fac sa suferim inutil si continuu.

Pret: 17,00 RON
   
 
Charles Darwin
Alan Gibbons
Jurnalul tinarului James, personaj imaginar, dar ale carui relatari se bazeaza pe fapte reale, ne istoriseste, cu glasul unui copil de zece ani, calatoria fascinanta care a dus la aparitia unei lucrari stiintifice fundamentale pentru omenire. Un capitol special pune la dispozitie informatii suplimentare despre descoperirile lui Darwin, despre teoriile si lumea stiintifica a secolului al XIX-lea.
Pret: 47,00 RON
   
1 2 3 4 ... 10 11 12

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455