Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Literatura si Lingvi ...   Literatura universala, 205 titluri
       
1 2 3 ... 19 20 21
 

O nuvela scrisa intr-un stil desavarsit, cu cativa stropi de umor si valuri de poezie.

 Intalnirea cu balaurul nu e ultima aventura, mana domnitei nu e ultima ispita, iar dragostea nu e ultima incercare.

 

Pret: 17,00 RON
   
 
„Anchee Min combina in cel mai armonios mod cu putinta rigoarea studiului istoric cu o cunoastere profunda a culturii chineze si cu o fina perspectiva feminina, pentru a aduce in fata cititorilor o expresie unica a rolului jucat de femei pe scena istorica a Chinei imperiale.” (Library Journal)
Pret: 37,95 RON
   
 
„Ultimul suspin al Maurului” (1995) e povestea „plina de zgomot si furie” a lui Moraes Zogoiby (poreclit „Maurul” de catre mama sa, una dintre artistele cele mai de seama ale Indiei), a familiei si ciudatei sale vieti care se scurge de doua ori mai repede decit a celorlalti.
Pret: 29,95 RON
   
 
Un idiot minunat
Shusaku Endo
„«Un idiot minunat» este o extraordinara parodie nu doar a occidentului ajuns intr-o lume care-i este complet straina, dar si a obiceiurilor si culturii japoneze.” (The Literary Supplement)
Pret: 21,90 RON
   
 
Vesti din Paradis
David Lodge
Bernard Walsh, un teolog agnostic a carui educatie s-a inchegat in ceturile Rummidge-ului, manifesta un interes pur profesional pentru Paradis. De aceea deplasarea in Hawaii nu pare cu nici un chip vacanta vietii.
Pret: 21,90 RON
   
 

Folosindu-­se de nascociri disperate si de adevaruri terapeutice, gesturi venite din slabiciune, sensibilitate si o cruzime socanta, romanul devine treptat o tragedie cutremuratoare despre dorinta si orbire.

 

 

Pret: 39,50 RON
   
 
Vila de pe colina
W. Somerset Maugham
Vila de pe colina este povestea frumoasei Mary Panton, curtata de un gentleman a carui cerere in casatorie ezita s-o accepte, desi cintareste la rece toate avan­tajele care ar decurge de aici.
Pret: 24,95 RON
   
„Jilly Cooper, cea mai bine vinduta autoare britanica, descrie in Vrajeala! Poveste despre doua scoli o lupta acerba, de dimensiunea unei epopei, intre fortele coruptiei si cele ale altruismului. Nimeni altcineva nu poate crea o asemenea combinatie irezistibila de tandrete, umor si nonconformism.” (The Guardian)
Pret: 54,95 RON
   
 
Vremurile mai bune
Christian Haller

„Impresionanta, stralucitoare si densa, proza lui Christian Haller aminteste de povestirea realista de la sfirsitul secolului XIX. Reflexiv mai presus de orice, Haller ne aduce in fata ochilor scene si personaje dintr-un univers asfintit.” (Neue Zurcher Zeitung)

Pret: 24,95 RON
   
 
Wilt haihui
Tom Sharpe
„Sharpe are un umor devastator, o atentie imensa pentru detalii, un stil ingrijit, alert, elegant si care merge drept la tinta... E la fel de talentat si de rafinat ca Evelyn Waugh, cu o imaginatie la fel de sclipitoare si o originalitate tot atit de bizara ca P.G. Wodehouse."(Detroit News)
Pret: 22,95 RON
   
1 2 3 ... 19 20 21

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455