Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Bestseller INTERNATIONAL
Categorii   Bestseller INTERNATIONAL, 45 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4 5
 
CLUBUL MINCINOSILOR
Celeste Bradley
O poveste captivanta ale carei personaje se confrunta cu mari pericole, dar si cu pasiuni mistuitoare, o lectura cu adevarat reconfortanta.
Pret: 29,90 RON
   
 
GAYLE LYNDS a patruns in galeria marilor scriitori contemporani gratie celor trei bestselleruri publicate impreuna cu maestrul de necontestat al genului, regretatul ROBERT LUDLUM. Eroina cartii, Liz Sansborough, profesor la Universitatea din California de Sud, credea ca a evadat din trecut pentru totdeauna.
Pret: 30,00 RON
   
 
Crinul rosu
Nora Roberts
In ultimul roman din Trilogia Gradinii (Dalia albastra, Trandafirul negru si Crinul rosu), NORA ROBERTS urmareste destinul lui Hayley, fara a face uitata prezenta misterioasei fantome „Mireasa Harper“, alias Amelia.
Pret: 34,90 RON
   
 
Cu orice pret
Mary McBride
O carte captivanta, cu momente de dragoste, umor, suspans, crime, scrisa intr-un ritm alert, cu un final naucitor, ce il va face pe cititor sa regrete ca a intors si ultima fila.
Pret: 28,90 RON
   
 
Documentul Matlock
Robert Ludlum
Droguri, prostitutie, jocuri de noroc, coruptie la cele mai inalte niveluri – toate intr-un thriller palpitant semnat de un maestru incontestabil al genului.
Pret: 35,00 RON
   
 
Duelul inimilor
Jennifer Blake
Jennifer Blake plaseaza actiunea cartii sale in New Orleansul secolului al XIX- lea, intr-o perioada in care pretul onoarei era mult mai important decat al vietii. Prin intrigile si rasturnarile de situatie care se tin lant, ca si prin rememorarea unei lumi in care barfele, zvonurile, calomniile sunt apanajul existentei, actiunea acestei captivante povesti capata dinamism si ne introduce in atmosfera specifica acelei epoci apuse.
Pret: 39,00 RON
   
 
FARA SCRUPULE
Irving Wallace
O carte excelenta, plina de localuri exotice, femei frumoase si violenta, care scoate la lumina o parte din fata nevazuta a Puterii.
Pret: 28,00 RON
   
 
FIUL AMBASADORULUI
Kenneth Royce
Personajului George Bulman ii datoreaza, in special, Kenneth Royce faima de care se bucura. Cartile sale au fost traduse in 18 limbi straine, iar filmele din seria „Bulman“ au rulat pe micile ecrane de pe intreg mapamondul un timp record, de 11 ani.
Pret: 20,00 RON
   
 
FURIE OARBA
Karin Slaughter
O carte ce cu siguranta il va tine in priza pe cititor pana la ultima pagina.
Pret: 24,90 RON
   
 
LOVITURA DE TEATRU
Amanda Quick
O carte extraordinara, plina de fantezie si suspans, care se citeste cu un interes deosebit.
Pret: 34,90 RON
   
1 2 3 4 5

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455