Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Calculatoare, Informatica
Categorii   Calculatoare, Informatica, 33 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4
 
Lucrarea este conceputa ca suport de curs pentru studentii din primul an ai facultatilor de informatica din intreaga tara.
Pret: 49,50 RON
   
 
Informatica. Teste grila C/C++
Ana Intuneric, Cristina Sichim
Suficient de cuprinzatoare pentru a putea fi utilizata ca unic instrument de lucru in pregatirea pentru bacalaureat si pentru admiterea in invatamintul universitar, lucrarea este recomandata si elevilor si profesorilor de matematica si informatica de gimnaziu.
Pret: 18,95 RON
   
Cartea ofera o privire cuprinzatoare asupra modalitatilor concrete de utilizare a instrumentelor informatice pentru pregatirea si predarea lectiilor intr-o maniera moderna si pentru invatarea individuala cit mai eficienta.
Pret: 19,80 RON
   
 
Introducere in AJAX
Traian Anghel
Lucrarea ofera cititorilor cu un nivel mediu de pregatire in domeniul programarii Web o initiere completa in AJAX. Sint prezentate nucleul limbajului JavaScript, utilizat pentru procesarea datelor, formatul JSON (JavaScript Object Notation), folosit alaturi de XML (Extensible Markup Language) pentru schimbul de date, precum si obiectul XMLHttpRequest, utilizat in transferul asincron al datelor.
Pret: 29,95 RON
   
 
Un ghid cu puternice accente aplicative, oferindu-le elevilor, studentilor si tuturor celor ce opteaza pentru utilizarea calculatoarelor un eficient instrument de invatare si perfectionare.
Pret: 24,95 RON
   
 
PC pentru toti
Elena Nechita, Gloria-Cerasela Crisan
Lucrarea se adreseaza tuturor celor care au nevoie sa se familiarizeze cu programe simple pentru gestiunea informatiilor, editare, prelucrare de date organizate tabelar sau in mici baze de date, cautare pe Internet.
Pret: 17,50 RON
   
Adresata unor categorii largi de utilizatori ce doresc sa-si insuseasca abilitatile de operare PC, lucrarea este astfel conceputa incit nu presupune cunostinte prealabile in domeniul calculatoarelor, fiecare notiune inclusa fiind explicata si definita intr-o maniera clara si accesibila.
Pret: 34,95 RON
   
 
Primii pasi in Linux
Sabin Buraga, Dragos Acostachioaie, Marius Marusteri
Volumul realizeaza o incursiune practica in universul Linux bine-cunoscut prin stabilitatea, setul cuprinzator de aplicatii disponibile si, totodata, cvasi-exotismul sau , cartea si CD-ul atasat prezinta distributia live autohtona ROSLIMS, cu o interfata grafica in limba romana, principalele sale aspecte si domenii de utilizare fiind detaliate pe parcursul a noua capitole.
Pret: 32,95 RON
   
 
Cartea se adreseaza atit studentilor si elevilor care urmeaza cursuri de programare, cit si specialistilor care doresc fie sa invete sau sa utilizeze platforma Linux, fie sa isi porteze programele pe aceasta.
Pret: 27,95 RON
   
Cartea constituie un suport ce poate fi folosit pentru un curs de inteligenta artificiala si o introducere in problematica webului semantic.
Pret: 20,95 RON
   
1 2 3 4

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455