Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Literatura si Lingvi ...   Literatura universala, 205 titluri
       
1 2 3 ... 19 20 21
 
Anestezie locala
Gunter Grass

 
„Oamenii au spus dintotdeauna povesti. Cu mult inainte ca omenirea sa fi invatat sa scrie, se spuneau si se ascultau povesti. In aceasta epoca a scrisului, pastram inca amintirea originilor orale ale literaturii. Iar acesta este un lucru bun, pentru ca daca rostirea ar cadea in uitare, povestile noastre ar fi uscate ca praful.” (Gunter Grass)

 

Pret: 34,95 RON
   
 
„Opera lui Saramago se inscrie in cadrul mai vast al unei hermeneutici a memoriei, pentru care istoria reprezinta numai o «prima carte», un icon care trebuie descifrat si deconstruit.” (Mioara Caragea)
Pret: 44,95 RON
   
 
Batrinul si marea
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway este laureat al Premiului Pulitzer (1953) si al Premiului Nobel pentru Literatura (1954).
Pret: 32,95 RON
   

"Criminalul din umbra este o cursa alerta si captivanta prin meandrele unui labirint intunecat."

(The Independent)

Pret: 34,95 RON
   
 
Blandetea lupilor
Stef Penney
„Blindetea lupilor este o poveste incitanta si convingatoare, in care fiecare personaj este, in felul sau, un proscris, iar diferitele lor puncte de vedere se completeaza pentru a construi o perspectiva complexa si nuantata asupra unui fapt cutremurator.”(Publishers Weekly)
Pret: 42,95 RON
   
 
Bora Bora
Alberto Vazquez-Figueroa
Romanul zugraveste istoria unui popor si, in acelasi timp, ne prezinta povestea personala a unui adolescent care se transforma in barbat, sub obladuirea mentorului sau.
Pret: 28,95 RON
   
 
Calatorii imaginare
Edgar Allan Poe
Acest al treilea volum al operelor lui Poe reuneste, sub titlul comun de Calatorii imaginare, romanele Povestea lui Arthur Gordon Pym si, tradus pentru prima data in limba romana, Jurnalul lui Julius Rodman (1840), ramas neterminat.

Pret: 42,95 RON
   

„Ca martor al istoriei (nu as spune ca ma simt obligat, ci ca nu pot face altfel) ma simt impins sa nu fac altceva decit sa scriu despre toate cele intimplate, ca prin aceasta sa purific, sa curat, sa ajut la cunoasterea faptelor. Cunoasterea purifica si traumele.” (Dieter Schlesak)

 

Pret: 29,95 RON
   
 
Capul retezat
Iris Murdoch
„O comedie cu o unda de ferocitate, care o face cu atit mai interesanta.” (Elizabeth Howard-Amis)
Pret: 29,95 RON
   
 
"Universul pe care-l descrie Esther Freud este incredibil de vast si de bogat: de la dragostea pasionala din vremuri mai vechi la relatiile liberale din zilele noastre, de la arta si psihanaliza la dezradacinare si nevoia de a reveni acasa." (Publishers Weekly)
Pret: 36,95 RON
   
1 2 3 ... 19 20 21

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455