Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Audiobook-uri
Categorii   Audiobook-uri, 98 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 ... 8 9 10
 
„Textul e scris pentru acele momente din viata fiecarui om, in care trecutul e mai important decat actualitatea, voluptatea mai importanta decat adevarul, miresmele inchipuite sau visate - mai importante decat realul..."
Pret: 90,00 RON
   
 
Dama de pica (audiobook)
Alexandr Puskin
"Suntem niste pigmei in comparatie cu Puskin. Nu mai exista printre noi un asemenea geniu. Ce frumusete, ce vigoare are fantezia lui! Am recitit de curand Dama de pica. Ce fantezie!... Cu o analiza subtila el a urmarit toate
miscarile lui Hermann, toate chinurile lui, toate sperantele si, in sfarsit, neasteptata si ingrozitoarea lui cadere." (F.M. Dostoievski)
Pret: 30,00 RON
   
Nu-i asa, doamnelor, ca va suparati cand partenerul dumneavoastra se uita la televizor in loc sa va raspunda la intrebari? Nu-i asa, domnilor, ca sunteti agasati de palavrageala "fara sens" a partenerei dumneavoastra?
Pret: 40,00 RON
   
 
E limpede ca si adultii au nevoie de povesti. Numai ca zanele lor si-au scurtat rochiile, si-au taiat parul care le ajungea candva la calcaie si au invatat sa fie femei, ceea ce e mult mai complicat si mai periculos decat meseria de zana.
Pret: 30,00 RON
   
 
„Fiecare om isi alcatuieste de-a lungul vietii un edificiu afectiv. Masura in care el este e data de consistenta acestui edificiu, de mana aceea de oameni — ei nu pot fi multi — pe care i-a preluat in el si pe care i-a iubit fara rest, fara umbra, si impotriva carora spiritul lui critic, chiar daca a fost prezent, a ramas neputincios." Gabriel Liiceanu
Pret: 25,00 RON
   
Audiobook-ul de fata cuprinde textele integrale a doua conferinte sustinute de Andrei Plesu in perioada 2000 – 2005.
Pret: 23,50 RON
   
 

ingerii ne insotesc pana la capat si dupa capat

Pret: 30,00 RON
   
 
Pret: 23,50 RON
   

 Conferinta de fata nu este altceva decat anamneza unei distinctii despre care scolile noastre nu sufla o vorba. E vorba de deosebirea cruciala intre a scrie in suflet si a scrie pe obiecte exterioare sufletului, pe care Platon a facut-o pentru a-si legitima obiectiile impotriva pretentiei scrisului ca este singurul remediu impotriva uitarii.

Pret: 23,50 RON
   
 
Doamna cu camelii (audiobook)
Alexandre Dumas - fiul
“Mersul ei sigur, talia zvelta, narile trandafirii si frematatoare, ochii mari usor incercanati, denotau una din acele firi ardente care raspandesc in jurul lor un parfum de voluptate, precum flacoanele venite din Orient care, oricat de bine ar fi astupate, lasa sa scape parfumul licorii pe care o inchid. Pe scurt, puteam recunoaste in fata asta pe fecioara pe care un fleac o transformase in curtezana, dar si pe curtezana pe care un fleac ar fi transformat-o in fecioara cea mai indragostita si mai pura.” (Alexandre Dumas-fiul)
Pret: 45,00 RON
   
1 2 3 ... 8 9 10

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455