Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Afaceri   Vanzari, 28 titluri
Alte carti
vezi ce carti ai in wishlist
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3
 
Comertul electronic
Autor colectiv
Prezenta culegere de acte normative in domeniul comertului electronic isi propune sa vina in sprijinul tuturor celor care doresc sa cunoasca reglementarile aplicabile in aceasta materie. Ea cuprinde atat acte normative de baza privind comertul electronic, cat si acte normative adiacente si complementare.
Pret: 10,00 RON
   
Concisa si orientata spre actiune, Cum sa ajungi o supervedeta de vanzari este o carte utila pentru foarte ocupatii agenti de vanzari profesionisti, oferindu-va idei si tehnici esentiale care va vor creste imediat vanzarile si venitul.
Pret: 17,00 RON
   
"Garantez ca oricine va citi aceasta carte si va actiona in urma invatamintelor care pot fi extrase si puse in practica de aici, va trage foloase inzecit" - R. Heller. fondator Management Today
Pret: 75,00 RON
   
 Concurenta are intotdeauna produse similare la un pret mai mic, iar clientii sint din ce in ce mai informati, mai exigenti si mai selectivi. Cum ii convingeti ca oferta dumneavoastra este cea mai buna de pe piata?
Pret: 34,95 RON
   
Folosind informatiile din aceasta lucrare, specialistii in marketing si vanzari sau oamenii de business pot trece de la clientii mici la marile conturi corporatiste.
Pret: 45,00 RON
   
Joe Girard este ‘Cel mai grozav vanzator din lume’, iar cartea lui iti arata cu precizie cum poti adapta tehnicile de vanzare care l-au dus in varful ierarhiei profesiei sale.
Pret: 24,90 RON
   
 
Despre concurenta
Michael Porter

,,Despre concurenta" reuneste pentru prima oara un numar de peste douasprezece articole apartinandu-i lui Porter - doua fiind scrise special pentru aceasta culegere, iar celelalte reprezentand unele dintre cele mai importante articole care i-au apartinut in Harvard Business Review.

Pret: 58,00 RON
   
 
Fa-i sa cumpere!
Harry Washburn, Kim Wallace

Nu rata aceasta carte: viitorul tau ca profesionist in vanzari, dar si al afacerii tale, trebuie sa se bazeze pe un proces de vanzare inteligent si infailibil!

Pret: 20,00 RON
   
 
Gradina Vanzarilor
Alan Vengel, Greg Wright
Gradina Vanzarilor ofera concepte clare pentru intelegerea procesului de vanzare si instrumente de motivatie precise pentru ca orice persoana sa-si poata perfectiona abilitatile si sa-si mentina cariera pe o curba pozitiva de crestere. Indiferent ca esti nou venit sau imbatrinit in domeniu, trebuie sa citesti Gradina Vanzarilor
Pret: 22,00 RON
   

Sa vinzi mai bine, sa conduci mai bine, sa motivezi mai bine, sa negociezi mai bine depasind concurentii


Pret: 25,00 RON
   
1 2 3

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455