Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Cunoastere si Autoed ...   Diverse, 117 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 ... 10 11 12
 
Astrologia karmica
Paolo Crimaldi
Cartea de fata este o calatorie in psihicul nostru, dincolo de barierele timpului si spatiului. Ideea e ca tema natala ar fi pe de o parte legata de trecut si de cealalta parte legata de viitor este o perspectiva fascinanta care ne ajuta in a nu aborda pasiv viata.
Pret: 12,00 RON
   
Cititi-i pe altii, dar nu va lasati cititi!
Pret: 25,00 RON
   
 
Autovindecarea si personalitatea
dr. Howard S. Friedman
O somitate in domeniul psihologiei sanatatii, dr. Howard Friedman sustine ca vindecarile "miraculoase" sunt, de fapt, procese de autovindecare.
Pret: 17,00 RON
   
 

Ayurveda pentru viata este un ghid practic de utilizare a conceptelor Ayrveda pentru hrana trupului, de educatie sexuala si de echilibru intre trup si suflet pentru vindecare.

Pret: 14,00 RON
   
 
Baile vindecatoare
Milli D. Austin
Baile vindecatoare ofera indrumari de baza si retete de folosire a bailor cu uleiuri esentiale pentru usurarea unei largi palete de suferinte fizice si emotionale, incluzand depresia, abuzul de droguri si medicamente, stresul, alergiile, hiperactivitatea...
Pret: 9,00 RON
   
 
Bauturi vindecatoare
Anne Mcintyre

Urmati retetele pentru un aspect placut, o stare de bine, pentru buna-dispozitie sau alinare sufleteasca, precum si pentru a va reveni dupa o gama larga de boli si afectiuni.

Pret: 24,00 RON
   
   In aceasta perioada se incheie un ciclu istoric al Bucurestiului. Dupa ce, incepind cu mijlocul secolului al XIX-lea, industria a devenit o prezenta economica si culturala importanta in peisajul orasului, in ultimii 10-15 ani ea a inceput sa se contracte. Pe linga procese urbane, cum ar fi suburbanizarea, gentrificarea si aparitia ghetourilor, dezindustrializarea Bucurestiului reprezinta una din tendintele majore ale istoriei recente a orasului.

Pret: 44,95 RON
   
Placerea e dependenta de ceilalti. Daca iubesti o femeie, daca asta e placerea ta, atunci acea femeie devine stapana ta. Daca iubesti un barbat daca asta e placerea ta si esti nefericita, disperata, trista fara el  atunci ai devenit sclava nu mai esti libera, esti la inchisoare.
Pret: 14,40 RON
   

Bucuria de a trai pune bazele stiintifice ale capacitatii noastre de a atinge iluminarea, relaxarea si fericirea cu ajutorul meditatiei.

Pret: 30,00 RON
   
 
Calea spre putere
Barbara Berger
 "Gandurile si cuvintele noastre sunt atotputernice. Prin gandurile si cuvintele noastre cream viata noastra. Noi suntem singurii care detinem controlul deplin asupra gandurilor si cuvintelor noastre, deoarece suntem singurii ganditori din mintile noastre." - Barbara Berger
Pret: 15,00 RON
   
1 2 3 ... 10 11 12

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455