Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Literatura si Lingvistica > Literatura contemporana
Literatura si Lingvi ...   Literatura contemporana, 72 titluri
       
1 2 3 ... 6 7 8
 
Catunul
William Faulkner
Catunul ilustreaza cel mai bine denuntarea pe care Faulkner o face ‘snopesism-ului’ - si, de asemenea, modul in care el stie sa exploateze comicul.
Pret: 45,00 RON
   
 
Cealalta realitate
Carlos Castaneda
Indianul Juan Matus, un adevarat brujo (vrajitor), il va accepta pe Castaneda drept ucenic si-l va calauzi pe calea spinoasa a Cunoasterii.
Pret: 25,00 RON
   
 
Umberto Eco analizeaza cu o privire lucida si plina de stralucire cinci teme de actualitate de o importanta maxima: de ce a a ajuns razboiul un lucru inevitabil in zilele noastre, ....
Pret: 12,00 RON
   
 
Clopotul
Iris Murdoch
Acest roman dobandeste pentru cititorii mai putin avizati, functia unui test de pedagogie si filosofie morala.
Actiunea are loc in Anglia anilor 1956-1957 si suntem invitati sa asistam la dezbaterea unei problematici destul de gingase pentru acel timp, si anume raportul intre religie si sexualitate.
Pret: 27,95 RON
   
 
Conversatie la catedrala
Mario Vargas Llosa
Cartea este un travaliu matur ..., este cartea scrisa la manie, cu profund adevar, cu o nesfarsita nostalgie.
Pret: 50,00 RON
   
 

O bijuterie scanteietoare de eseistica a epocii contemporane, un pamflet polemic swiftian dedicat ratiunii critice, un perfect portret miniatural al ignorantei feroce.

Pret: 18,90 RON
   
 
Cuvintele tacerii
Lucretia Lustig

"In credinta sunt deficitara, precum am fost. In neputinta? Ramane sa ma mai gandesc daca neputinta mea de a deveni o oportunista de tip si timp nou, a constituit un merit ori un defect."

Pret: 29,50 RON
   
 
Da
Salvador Dali
“Si pentru că sângele Patriei este etern si nemuritor, si pentru că în aceeasi arteră regală curge acelasi mars triumfal al lui Traian, si pentru a fi ca el, acum si întotdeauna cel dintâi din specia umană, eu mă proclam Salvador Dali, monarhic, catolic, apostolic, roman si roman”. – New York, Ianuarie 1972
Pret: 37,00 RON
   
 
Putine carti din literatura secolului trecut s-au bucurat de o asemenea atentie, atat din partea criticii, cat si, cu mult mai important, din partea publicului.
Pret: 22,95 RON
   
 
Demonul binelui
Henry de Montherlant
"Geniul barbatului e sa oboseasca de pe urma obisnuintei: lumea vrea ca el sa ramana credincios unei singure femei, care, cu fiecare luna, devine din ce in ce mai putin atragatoare. Un sot de cincizeci si cinci de ani, daca nu-i un nevolnic si se afla in plina putere: cum sa se poata multumi cu o femeie de cincizeci de ani, afara de faptul cand n-ar fi un vicios?" - Henry de Montherlant
Pret: 20,00 RON
   
1 2 3 ... 6 7 8

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455