Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Afaceri
Categorii   Afaceri, 17 titluri
Afaceri TOP 3
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2
 
On Brand
Wally Olins
For everyone in marketing, advertising, design, and business, and for anyone who wants to understand how the world works in the early twenty-first century, this is one of those rare books that breaks the mold. 65 illustrations.
Pret: 59,00 RON (-10%) 53,10 RON
   
O carte absolut necesara tuturor celor care au de facut o prezentare - in fata conducerii firmei la care lucreaza, in fata unui client (urmarind, de pilda, incheierea unui contract), in fata unei comisii ce acorda fonduri. Ea le va fi la fel de utila si celor care expun rezultatele unei cercetari sau pur si simplu isi argumenteaza punctul de vedere in fata unui public.
Pret: 22,00 RON
   
 
Reteta unui lider
Ken Blanchard, Marc Muchnick
Sa presupunem ca s-ar inventa o pastila pe care managerii ar lua-o pentru a-si imbunatati performantele. Reteta se va prescrie in functie de experienta si de rapiditatea cu care se doreste obtinerea rezultatelor. Una pe zi sau doua la sase ore, timp de doua luni sau trei zile pe saptamina, tratamentul garanteaza succesul managerului indiferent de echipa si de obiective.
Pret: 14,00 RON
   
 
Schimbarea in organizatii
Peter Makin, Charles Cox
Problemele legate de costuri, calitate, productivitate si prezenta pe care le intimpina organizatiile sint cauzate adesea de patternuri comportamentale ineficiente incurajate in mod inconstient. Extrem de utila in prevenirea si inlaturarea unor astfel de probleme este abordarea comportamentala a managementului.
Pret: 29,95 RON
   
 
Daca lucrati in domeniul publicitatii, puteti considera aceasta carte un apel la trezire, un avertisment de genul: fie iti schimbi modul de abordare, fie locul de munca. Advertisingul nu inseamna sa castigi Effie-uri sau Lei de aur. Inseamna sa faci bani pentru clientii tai, iar unii dintre ei — cei care vor citi aceasta carte — s-ar putea sa fie destul de iritati sa va vada pe scena tinand in maini statueta castigatoare in timp ce vanzarile lor scad.
Pret: 62,00 RON
   
 
Citind aceasta carte, vei intelege mai bine ce se intampla cu viata ta. Vei simti un imbold care te va propulsa in randurile celor care obtin ceea ce-si doresc. De fapt, suntem capabili sa facem mult mai mult decat ne-am imaginat pana acum - daca ne consideram viata o aventura, daca pasim pe drumul pe care ni l-am ales, fara prejudecati si fara a ne lasa trasi inapoi de insuccesele celor din jur. In fiecare dintre noi exista un zacamant ascuns de energie, pe care o putem descatusa pentru a participa la maratonul vietii.
Pret: 20,00 RON
   
 
Strategia oceanului albastru
W. Chan Kim, Renée Mauborgne
Strategia oceanului albastru ofera o metoda sistematica de transformare a concurentei intr-un element irelevant. Examinand o gama larga de miscari strategice realizate in mai multe ramuri economice, cartea pune in lumina cele sase principii pe care orice companie le poate aplica pentru implementarea cu succes a strate-giei oceanului albastru.
Pret: 32,00 RON
   
1 2

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455