Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Literatura si Lingvi ...   Literatura universala, 205 titluri
       
1 2 3 ... 18 19 20 21
 
Tacere
Shusaku Endo


 „O opera remarcabila: sumbra, delicata si uluitor de empatica.” (John Updike, in The New Yorker)

Tacere este unul dintre cele mai frumoase romane istorice scrise vreodata... Pur si simplu fara cusur.” (
Washington Post)

 

Pret: 26,95 RON
   
 
Taci, te rog!
Raymond Carver
Raymond Carver ne face martorii vietii americane a anilor ’70. Nuvelele sale sint pline de mister, de vieti obisnuite, dar nu terne. Scrise in stilul „minimalist”, ele isi atrag si isi farmeca cititorul, constituind deseori adevarate minipanorame ale celor multi.
Pret: 19,90 RON
   
 
Te port in gand
Ahdaf Soueif
O selectie a celor mai frumoase povestiri din Aisha si Fluierarul...Diversitatea perspectivelor, salturile temporale, exotismul atmosferei, explorarea aspectelor culturale si politice ale lumii arabe fac din aceste povestiri o lectura de neuitat.
Pret: 34,95 RON
   
 
Testamentul francez
Andrei Makine
Roman autobiografic, roman al dublului exil, „Testamentul francez” pune fata in fata doua lumi situate la extremitatile Europei secolului XX: Franta si Rusia.
Pret: 29,95 RON
   
 
Toate focurile, focul
Julio Cortazar
„Pentru Cortazar, realitatea era mitica: ea exista si in cealalta fata a lucrurilor, dincolo de simturi, invizibila doar fiindca n-am stiut sa intindem mina la timp pentru a atinge prezenta pe care aceasta existenta o presupune.” (Carlos Fuentes)
Pret: 14,50 RON
   
 
Toate numele
Jose Saramago
„Toate numele este un roman uluitor, un amestec de farsa, umor macabru, suprarealism si fior tragic, ce descrie cu o extraordinara acuratete singuratatea omului modern si nevoia universala de afectiune si comunicare, dezvaluind totodata fragilitatea granitei ce-i separa pe cei vii de cei morti.” (Publishers Weekly)
Pret: 34,95 RON
   
 
Toba de tinichea
Gunter Grass
„Un roman formidabil, o capodopera a absurdului.” (The New York Times)
Pret: 52,95 RON
   
 
Tristano moare
Antonio Tabucchi
„Tristano moare este o carte epocala, o reflectie profunda pe tema literaturii noului mileniu si a societatii care va sa vina... „ (Prometheus)
Pret: 22,95 RON
   
 
Tu – al meu
Erri De Luca
„In general, cartile imi tin multa vreme companie, dospesc putin cite putin si cresc impreuna cu mine. In cazul lui «Tu – al meu», cuvintele mi-au tisnit repede din condei. A fost un fel de transcriere sub dictare: am inceput si am sfirsit in citeva saptamini.” (Erri De Luca)
Pret: 10,95 RON
   
 
Turnul de abanos
John Fowles
„O carte extrem de antrenanta, cu o imagistica uluitor de bogata, cu dialoguri precise si caracterizari patrunzatoare, tulburatoare prin forta descrierilor si prin obsedantele sale ritmuri celtice.“ (The Times)
Pret: 26,95 RON
   
1 2 3 ... 18 19 20 21

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455