Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Cunoastere si Autoed ...   Diverse, 117 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 ... 9 10 11 12
 

Activitatea umana are la baza tipare de gandire, de comportament si de limbaj. Ceea ce ni se întampla în viata este rezultatul utilizarii acestor tipare. Cum se formeaza ele si cum putem sa ne folosim de ele pentru a atinge performanta? La acest tip de întrebari raspunde NLP-ul.

Pret: 25,00 RON
   

Omul religios nu are deloc nevoie de timp, caci religia nu cunoaste timp, ea se intampla aici si acum, nu depinde de trecut sau de viitor.

Pret: 14,40 RON
   
 
Misterele mumiilor
Joyce Tyldesley
Intrati in fascinanta lume a vechilor egipteni si calatoriti prin morminte adanci si intunecate ale faraonilor pentru a descoperi mumiile, formulele lor magice si comorile de acolo.
Pret: 86,00 RON
   
Henry Hammer, proprietarul casei de licitatie a orasului, a avut un soc teribil cu o seara inainte de licitatie unor tablouri celebre.
Pret: 46,00 RON
   
 
Fiecare dintre noi avem nevoie de un cuvant bun, de sustinere pentru a putea trece peste fiecare zi in parte. Cartea lui Zig Ziglar ne ofera acel sfat de care avem nevoie, anecdota care ne face ziua mai buna, precum si citate pline de talc ale unor personalitati din diverse domenii.
Pret: 20,00 RON
   
 

„Fie ca se vor numi intr-un fel sau altul, fie ca vor recurge la metode mai dure sau mai subtile, incercarile de influentare in masa ale unora fata de altii se vor plasa pe un trend ascendent atat in lumea militara, cat si in cea civila din viitorul imediat predictibil… Oamenii politici, militarii, comerciantii, managerii, toti vor cauta metode si solutii cat mai eficiente si eficace potrivit cerintelor lor pentru a-si rezolva mai bine, mai repede si mai ieftin problemele.”
Calin Hentea

Pret: 39,00 RON
   
„In plus, nu mai poti sa porti costum de baie din doua piese.“ Imbatranirea este, dupa ea, o mare panta descendenta si cine-ar putea-o contrazice? Totul se prabuseste in spirala: trup si minte, sani si obraji, tarand dupa ele si respectul fata de sine.
Pret: 20,00 RON
   
 
Pasari de companie
David Alderton
Editie complet ilustrata.
Pret: 18,00 RON
   

Pasi simpli catre vise imposibile deconspira secretele celor care au cunoscut succesul, cu scopul de a convinge cat mai multi oameni ca sta in puterea lor sa-si invinga teama de esec si sa-si reia visele de acolo de unde le-au lasat.

Pret: 24,00 RON
   
Visurile sunt ca oxigenul — nu putem trai fara ele! si totusi, de multe ori le sacrificam din cauza timpului, a celor din jur, a problemelor si a multor altor cauze care (a)par mai importante decat visurile noastre.
Pret: 16,00 RON
   
1 2 3 ... 9 10 11 12

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455