Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Practic
Categorii   Practic, 20 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2
Cartea descrie 100 de experimente – efectuate atit in laborator, cit si pe teren – ce pun in evidenta surprinzatoarele abilitati de care dau dovada bebelusii incepind chiar din perioada intrauterina.
Pret: 24,95 RON
   
Unele experimente va vor surprinde, altele va vor amuza, dar cu siguranta va vor ajuta sa-i intelegeti mai bine pe reprezentantii sexului opus.
Pret: 29,95 RON
   
 
Caietul de retete. Bucate si vinuri asortate
Marius Cristian, Bogdan Pavlov
Gasiti aici tot felul de retete pentru sosuri, aperitive, salate, supe, preparate din carne si legume. Fiecare reteta este insotita de o recomandare pentru bautura potrivita. „Caietul” are si trei capitole speciale pentru dulciuri, cafea si condimente. O carte pentru experimentele culinare de la sfirsitul saptaminii.
Pret: 16,50 RON
   
Stresul vietii cotidiene poate provoca tulburari grave de comportament, la care nu stim sa reactionam prompt, pentru ca nu le cunoastem cauzele reale. In unele situatii o suferinta sufleteasca este exteriorizata printr-o durere adevarata sau inchipuita a trupului, in altele mintea creeaza o „realitate” psihica in care se refugiaza cei ce nu reusesc sa-si infrunte problemele.
Pret: 19,95 RON
   
 
Cum sa ne invingem teama
Sorin Ene, Daniel Ionescu
Fiecare dintre noi poate fi afectat de tulburari psihice, surse ale unui disconfort major si ale deteriorarii calitatii vietii. Lucrarea atrage atentia asupra seriozitatii acestor tulburari si, in acelasi timp, opunind grimasei un zimbet optimist, elimina teama ce se opune de multe ori deciziei de a apela la un ajutor specializat.
Pret: 15,90 RON
   
Sinteti prea timid pentru a va exterioriza gindurile sau sentimentele, iar atunci cind o faceti, folositi un ton sau cuvinte nepotrivite? Aveti acum posibilitatea sa depasiti dificultatile de exprimare. Cum sa ne invingem timiditatea este ghidul care va indruma in relatiile cu ceilalti, fie ca este vorba despre familie, fie despre mediul profesional.
Pret: 17,95 RON
   
Andra Serbanescu, cercetator avizat in domeniul comunicarii orale si scrise, prezinta in aceasta carte regulile de baza pentru constructia unui text expresiv si convingator. Elementele teoretice sint ilustrate cu exemple actuale si fixate prin exercitii numeroase si complexe.
Pret: 22,90 RON
   
 
CV-ul perfect
Bill Faust, Michael Faust
Cartea iti arata cum sa procedezi, pas cu pas, pentru a realiza un CV perfect si a te remarca la interviurile de angajare. Vei invata cum sa raspunzi la cea mai importanta intrebare a angajatorului: „Ce poti sa ne oferi”?, cum sa parcurgi fiecare etapa a procesului de recrutare si cum sa pui accent pe calitatile personale si profesionale, demonstrind ca esti persoana cea mai potrivita pentru postul oferit.
Pret: 22,95 RON
   
 
Feng shui in 5 minute
Selena Summers
Arta Feng shui iti promite ca, o data ce ai creat armonie in casa si la birou, pacea, prosperitatea, fericirea, sanatatea, bucuria, dragostea si norocul te asteapta.
Pret: 15,90 RON
   
Cu feng shui, schimbari subtile – precum amplasarea mesei de lucru sau folosirea culorilor intr-o incapere – pot avea rezultate neasteptate.
Pret: 17,95 RON
   
1 2

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455