Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Carte universitara si tratate > Pedagogie si Stiintele educatiei
Carte universitara s ...   Pedagogie si Stiintele educatiei, 25 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3
Un ghid practic pentru profesori, psihologi, asistenti sociali si pentru oricine vrea sa achizitioneze competente in animarea grupurilor utilizind jocurile psihologice.
Pret: 22,95 RON
   
 
Comunicarea eficienta
Ion-Ovidiu Panisoara
„Prin comunicare, omul modern se analizeaza pe sine si analizeaza pe cei cu care se afla in interactiune si – in ultima instanta – poate gasi un mod propriu de investigare a lumii care il inconjoara.” (Ion-Ovidiu Panisoara)
Pret: 39,95 RON
   
Structurata ca un suport de curs pentru consilierea psihopedagogica, lucrarea ofera o privire de ansamblu asupra intregii tematici a disciplinei, de la tipurile de consiliere la formarea consilierilor si aspectele deontologice ale profesiei.
Pret: 32,95 RON
   
Volumul trateaza din punct de vedere psihologic evolutia copilului, incercind sa delimiteze si sa gaseasca posibile rezolvari ale „obstacolelor” ce pot aparea din cele mai fragede virste.
Pret: 34,95 RON
   
Deosebit de utila profesorilor de psihologie, cartea ofera cadrul teoretic si metodic in care poate functiona eficient procesul educational. Cei doi actori ai acestuia, profesorul si elevul, sint astfel in masura sa-si finalizeze demersul educativ prin intermediul unor scopuri si obiective comune.
Pret: 24,95 RON
   
Lucrarea ofera o analiza din perspectiva cognitivista a didacticii generale, abordind teoriile invatarii vehiculate de literatura psihologica si pedagogica.
Pret: 24,95 RON
   
Un alt mod de a vorbi despre educatie, mai putin doct si sistematic, care incearca sa imbine abstractul cu faptul de viata, generalul cu situatia particulara. Unitatea cartii se contureaza abia la sfirsit, prin structurarea unor cimpuri tematice congruente.
Pret: 25,50 RON
   
 
eLearning Management
Jolande Leinenbach
Textele cuprinse in acest manual prezinta abordarile, metodele, tehnologiile si resursele referitoare la eLearning, trecind in revista subiecte precum definitiile date eLearning-ului, abordarile pedagogice specifice, rolurile profesorilor si ale cursantilor, tehnologiile si problemele de implementare ale acestui sistem.
Pret: 15,95 RON
   
Prin cele sase capitole ale sale, lucrarea reprezinta o tratare monografica, teoretic-aplicativa a interculturalismului in educatie.
Pret: 24,95 RON
   
 
Ghid pentru cercetarea educatiei
Adrian Vicentiu Labar, Nicoleta Laura Popa, Liviu Antonesei
„Nu propunem un «tratat» sofisticat privind cercetarea educatiei, ci un «manual» elementar. Nu originalitatea a fost principala noastra preocupare, ci utilitatea, asa cum s-a conturat aceasta in experienta noastra didactica si de cercetare.” (Liviu Antonesei)
Pret: 24,95 RON
   
1 2 3

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455