Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Asistenta sociala si ...   Sociologie, 27 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3
 
Analiza de continut
Mircea Agabrian
Fundamentarea teoretica a comunicarii pune bazele analizei de continut moderne, utilizata in mod curent intr-o arie larga de domenii – de la studii de piata si studii media pina la literatura si retorica, etnografie si studii culturale, sociologie si stiinte politice, psihologie si istorie etc.
Pret: 19,50 RON
   
 
Aparuta prima oara in 1997, lucrarea are un veritabil caracter didactic, fiind un ghid teoretic si practic despre cum se concep si se desfasoara optimal anchetele si sondajele.
Pret: 29,95 RON
   
Reunind nume semnificative ale domeniului, revista isi propune instituirea unei traditii de cercetare, recuperarea culturala si promovarea studiilor de filosofie antica si medievala inclusiv in strainatate (va fi distribuita si in Franta).
Pret: 16,50 RON
   
Numar dublu dedicat profesorului Jean Jolivet cu ocazia primirii titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Colegiul director: Anca Vasiliu (Paris), Alexander Baumgarten (Cluj-Napoca), Bogdan Tataru-Cazaban (Bucuresti).
Pret: 29,95 RON
   
 
Drumul catre autonomie
Mihaela Miroiu
Volumul se adreseaza mai multor categorii de cititori: studentilor si cercetatorilor in stiinte politice, sociologie, studii europene si in drept, studentilor si specialistilor in studii de gen, cercetatorilor si specialistilor in probleme de nediscriminare si egalitate de sanse, politicienilor, membrilor organizatiilor de femei, pentru promovarea drepturilor omului sau, pur si simplu, categoriei de cititoare si cititori care, dincolo de interese directe, sint animati de curiozitate intelectuala pentru o zona de teoretizare inca foarte ignorata la noi.
Pret: 17,90 RON
   
 
Familia monoparentala
Cristina Stefan
Abordare stiintifica actuala – in special din perspectiva politicilor publice – a problemelor familiei constituite dintr-un singur parinte si copilul/copiii sai, cartea nu reprezinta doar o analiza a contextului politic, social si economic in care a evoluat de-a lungul vremurilor acest tip de familie, ci propune si unele solutii demne de luat in considerare de ministerele de resort.
Pret: 22,90 RON
   
 
Metode statistice aplicate in stiintele sociale
Traian Rotariu, Irina Culic, Gabriel Badescu, Elemer Mezei, Cornelia Muresan
Lucrarea constituie – in conditiile vizarii unui domeniu prea putin abordat la noi in literatura de specialitate – un manual destinat tuturor celor care, indiferent ca sint studenti sau tineri cercetatori, incearca sa patrunda, prin mijloace stiintifice, in amplul si complexul domeniu al fenomenelor sociale.
Pret: 34,95 RON
   
 
O noua provocare: dezvoltarea sociala
Catalin Zamfir, Laura Stoica
Teoria si metodologia dezvoltarii sociale constituie obiectul de dezbatere al acestui volum, care reuneste studiile a numerosi specialisti din domeniu si ofera cunostintele necesare elaborarii strategiilor si programelor aplicate la nivel national, sectorial sau local.
Pret: 26,90 RON
   
Analiza institutionala se inscrie intr-o orientare teoretica si metodologica noua, care inglobeaza dezvoltari convergente din economie, sociologie si stiinta politica.
Pret: 22,95 RON
   
Cartea prezinta modul in care discursurile si practicile de gen joaca un rol major in modelarea, dupa 1989, a reconstruirii statelor si relatiilor sociale din Europa Centrala si de Est.
Pret: 18,50 RON
   
1 2 3

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455