Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Bestseller INTERNATIONAL
Categorii   Bestseller INTERNATIONAL, 45 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4 5
 
ALERTA DE GRADUL ZERO
James Patterson
O carte fantastica, o imbinare de suspans, cosmaruri apocaliptice si dragoste, ce iti taie rasuflarea. O poveste tulbura-toare, care, cu siguranta, va starui multa vreme in memoria cititorilor.
Pret: 32,90 RON
   
 
ARBORELE GENEALOGIC
Barbara Delinsky
O carte frumoasa ce aduce in prim-plan aspecte legate de importanta unitatii familiei si a deciziilor luate in momente de criza, care pot avea consecinte profunde asupra mai multor generatii.
Pret: 34,90 RON
   
 
Blestemul
Jennifer Blake
Juliette Armant vrea sa-si salveze familia de un blestem si singurul mod posibil, crede ea, este casatoria. Odata maritata, va revendica ladita cu zestre transmisa din generatie in generatie si va proteja astfel continutul ei de sora sa geamana, care vrea si ea comoara. Juliette nu a visat niciodata ca un aranjament de convenienta va scoate la iveala sentimente profunde, nebanuite pana atunci. Insa fericirea tinerei va fi umbrita de actiunile unui personaj negativ, care vrea cu orice pret sa opreasca nunta si nu se va da in laturi de la nimic in revendicarea laditei, fortand-o astfel pe Juliette sa lupte pentru mostenirea si dragostea sa.
Pret: 34,00 RON
   
 
Putere si bani, pasiune si adulter, orgolii si tradare se regasesc in aceasta extraordinara poveste, plina de dramatism, scrisa in stilul unic al Barbarei Taylor Bradford.
Pret: 35,90 RON
   
 
BUFONUL
James Patterson, Andrew Cross
O carte ce se citeste cu sufletul la gura, in care intamplari neprevazute se succed intr-un ritm ametitor, in tensiunea caracteristica unui thriller dar si cu valente de romance, scrisa in stilul nemuritoarei legende Arthuriene.
Pret: 34,90 RON
   
 
Caderea Ingerului
Kristin Hannah
O poveste emoţionanta despre familie, daruire, sacrificiu si devotament, dar mai presus de toate despre un om care risca totul in numele iubirii.
Pret: 34,00 RON
   
 
CALATORIA
Danielle Steele
In cel de-al 50-lea roman al sau, celebra autoare DANIELLE STEEL abordeaza o tema extrem de actuala si de sensibila violenta in familie. Aparent, superba Madeleine, prezentatoare de stiri la un post de televiziune, si sotul ei, milionarul Jack Hunter, consilier prezidential, formeaza un cuplu de invidiat.
Pret: 23,00 RON
   
 
CAPCANA
Linda Howard
O lectura electrizanta despre obsesii, crima si puterea iubirii, ce va creste adrenalina cititorilor.
Pret: 21,00 RON
   
 
CARUSELUL INTILNIRILOR
Danielle Steele
In acest al 57-lea roman al sau, DANIELLE STEEL prezinta drama unei femei, Paris Armstrong, parasita de sot pentru o femeie mult mai tanara, dupa 24 de ani de casatorie. O adevarata lovitura a sortii, venita intr-un moment neasteptat, cand Paris simtea ca are o viata fericita si implinita, alaturi de soa si cei doi copii aflati la varsta adolescentei.
Pret: 24,00 RON
   
 
CLANUL EMMEI HARTE
Barbara Taylor
Parcurgand paginile acestei minunate carti, veti avea parte de o lectura pasionanta, plina de surprize, pe care le veti descoperi urmarind evolutia fiecareia dintre cele trei tinere, intr-un crescendo complicat de evenimente neprevazute si pericole, carora trebuie sa le faca fata impreuna.
Pret: 34,00 RON
   
1 2 3 4 5

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455