Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Comunicare, Relationare
Categorii   Comunicare, Relationare, 18 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2
 
Cartea prezinta principiile care trebuie sa ghideze orice demers avind drept scop realizarea unui plan de campanie, descriind fiecare etapa care contribuie la construirea si reusita unui astfel de plan.
Pret: 29,95 RON
   
 
Comunicare si resurse umane
Viorica Aura Paus
Construite in jurul a trei cuvinte-cheie comunicare, resurse umane si management , cele trei parti ale lucrarii trateaza leadership-ul ca influenta in organizatie, caracteristicile comunicarii organizationale si responsabilitatile manageriale legate de dezvoltarea in organizatie a resurselor umane.
Pret: 25,90 RON
   
Pas cu pas, de la cap la coada, cartea daruieste pilda unei revelatii, dar si a unui adevar crud: armele reclamei incep sa se toceasca. Nu disperati insa: comunicarea directa pare sa fie noua frontiera a relatiilor publice. (Stefan Prutianu)
Pret: 21,50 RON
   
Lucrarea se adreseaza studentilor de la facultatile de stiintele comunicarii si relatii publice, precum si specialistilor in domeniu, permitindu-le o mai buna intelegere a rolului pe care il are comunicarea in cadrul institutiilor si organizatiilor.
Pret: 32,95 RON
   
Volumul solid fundamentat pe cercetari actuale propune o privire de ansamblu asupra domeniului comunicarii interculturale, corelind abordarea antropologica cu perspectiva comunicativ-lingvistica.
Pret: 29,95 RON
   
 
Cum se scrie un text
Andra Serbanescu
Mai mult decit o practica necesara astazi, Cum se scrie un text ofera posibilitatea cunoasterii de sine, inlesnind, prin urmare, cunoasterea celorlalti, comunicarea interumana reala.
Pret: 29,95 RON
   
Luind ca repere Statele Unite si Marea Britanie, volumul analizeaza relatia dintre politica, mass-media si democratie in contexte extrem de variate precum actiunile sindicale, campaniile electorale si cele organizate de grupurile de presiune, amenintarea venita din partea al-Qaida si implicatiile zilei de 11 septembrie asupra comunicarii politice internationale.
Pret: 29,95 RON
   
Un volum care nu trebuie sa lipseasca din bibliografia studentilor la jurnalism si comunicare!
Pret: 21,95 RON
   
 
Limbajul publicitatii
Angela Goddard
Cartea este un instrument foarte util pentru cei care vor sa lucreze in departamentul de creatie al unei agentii publicitare. Totodata, ea este un bun punct de pornire pentru studentii care studiaza publicitatea, oferindu-le ocazia sa cunoasca mai bine cel mai controversat si incitant discurs al secolului XX. Lucrarea pune la dispozitia celor interesati un vocabular analitic necesar pentru a intelege cum reusesc reclamele tiparite sa aiba un efect persuasiv atit de convingator.
Pret: 22,95 RON
   
 
Lucrarea este destinata mai ales studentilor, precum si celor care se pregatesc in vederea unor concursuri sau intimpina in viata profesionala dificultati de ordin redactional sau relational. Nascuta din experienta didactica a autorilor, cartea este de folos in formarea unor deprinderi intelectuale, ajutind la depasirea cu succes a examenelor scrise si orale.
Pret: 22,95 RON
   
1 2

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455