Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Calculatoare, Informatica
Categorii   Calculatoare, Informatica, 33 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4
 
Programarea inseamna, printre altele, si utilizarea corecta si eficienta a algoritmilor. Scopul cartii este acela de a prezenta riguros si atractiv tehnicile de programare de baza (recursivitate, Backtracking, programare dinamica etc.), dar si de a dezvolta aptitudinile de implementare a lor intr-un C++ modern si elegant (utilizind STL sau programarea orientata obiect).
Pret: 32,95 RON
   
 
Java este un limbaj de programare orientat-obiect dinamic si actual, folosit frecvent pentru software-ul de mari dimensiuni, dar si pentru cel al dispozitivelor portabile. Algoritmi fundamentali in Java. Aplicatii prezinta riguros si atractiv tehnicile de programare de baza (recursivitate, backtracking, programare dinamica etc.), urmarind sa dezvolte aptitudinile de implementare a lor in Java.
Pret: 29,95 RON
   
 
O lucrare singulara in peisajul publicistic informatic actual si totodata un „retetar” de proiectare Web. Cartea contine sapte aplicatii Web functionale concepute in PHP si prezentate in detaliu: analiza, proiectarea, implementarea si intretinerea produsului.
Pret: 24,95 RON
   
 
Lucrarea cuprinde noutatile ultimelor versiuni de AutoCAD, fiind destinata celor interesati de proiectarea asistata de calculator si structurata pe trei niveluri de accesibilitate – incepator, mediu, avansat. Datorita acestei filtrari originale a informatiei, cititorul are posibilitatea sa-si aleaga singur cea mai potrivita abordare, cartea asigurind obtinerea eficientei maxime in exploatarea unuia dintre cele mai utilizate software-uri pentru proiectarea tehnica si inginereasca.
Pret: 26,95 RON
   
 
Conceputa ca un manual pentru cei care vor sa inceapa studiul programarii, cartea faciliteaza insusirea notiunilor introductive si formarea unor abilitati de abordare a situatiilor practice, dar suportul teoretic riguros si varietatea temelor abordate o indica si celor avind deja cunostinte avansate. Este recomandata elevilor, studentilor, programatorilor, profesorilor de informatica si tuturor celor care doresc sa-si perfectioneze cunostintele de programare, atit pentru studiul individual, cit si ca material de lucru la orele de curs.
Pret: 29,95 RON
   
O carte despre calculatoare, accesibila, capabila sa raspunda nivelului cunostintelor si capacitatii de asimilare ale cititorului.
Pret: 16,50 RON
   
O noua editie, revazuta si adaugita, a uneia dintre cele mai de succes volume de invatare a folosirii calculatorului.
Pret: 22,95 RON
   
 
Design grafic
David Dabner
Manual structurat pentru invatarea fara professor, prezenta lucrare ofera informatii de ultima ora despre designul asistat de calculator si folosirea aplicatiilor software in toate domeniile si sectoarele de design.
Pret: 60,00 RON
   
 
Excel prin exemple
Silvia Curteanu
Trasatura definitorie a acestei carti o constituie numeroasele exemple care sustin afirmatiile teoretice.
Pret: 26,95 RON
   
 
Free BSD
Dragos Acostachioaie, Ovidiu Ene
Lucrarea de fata reprezinta un ghid util pentru cei care fac primii pasi in vederea invatarii sistemului FreeBSD, folositor pentru instalarea sa si aprofundarea notiunilor de baza privind utilizarea de zi cu zi. De asemenea, ofera principalele informatii necesare pentru a putea configura si administra un sistem FreeBSD.
Pret: 24,90 RON
   
1 2 3 4

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455