Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Asistenta sociala si Sociologie
Categorii   Asistenta sociala si Sociologie, 21 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3
Lucrarea ofera suportul epistemologic pentru interventia in principalele zone din asistenta sociala, de interes pentru toti profesionistii din domeniu, in special practicieni. Sint avute in vedere tematici sociale mereu actuale: violenta in familie, reintegrarea sociala a delincventilor, fenomenul de victimizare si interventia asistentiala asupra victimelor, marginalizarea si combaterea acesteia in cazul minoritatilor de orice tip, precum si diversele forme de toxicomanie, cu problemele aferente.
Pret: 32,95 RON
   
Cartea reprezinta un demers stiintific ce sondeaza si analizeaza tendintele evolutive din cadrul asistentei sociale.
Pret: 24,50 RON
   
Lucrarea prezinta aspecte practice din domeniul asistentei sociale, adresindu-se tuturor celor care doresc sa cunoasca si sa contribuie la consolidarea unui stat social in Romania: salariatilor din aparatul de lucru al primariilor, consiliilor judetene si al serviciilor descentralizate ale ministerelor, voluntarilor si specialistilor care activeaza in organizatii neguvernamentale, precum si studentilor din domeniu.
Pret: 13,90 RON
   
 
Cercetarea calitativa in asistenta sociala
Leslie M. Tutty, Michael A. Rothery, Richard M. Grinnell Jr.
Scrisa intr-o maniera accesibila, ce evita intentionat o terminologie strict tehnica, Cercetarea calitativa in asistenta sociala realizeaza o prezentare sintetica a unei orientari deosebit de actuale in asistenta sociala, care cistiga din ce in ce mai multi adepti printre specialisti.
Pret: 29,95 RON
   
 
Depresie si tentative de suicid la adolescenta
Daniel Marcelli, Elise Berthaut
Depresia si tentativele de suicid sint sistematic abordate in aceasta lucrare sub aspect teoretic, clinic si psihopatologic, evidentiindu-se legaturile dintre ele, precum si evolutiile recente in tratarea lor.
Pret: 32,95 RON
   
Metodele apreciative utilizate in asistenta sociala propun rezolvarea problemelor prin schimbarea sistemului care le genereaza, prin aprecierea, intelegerea si amplificarea experientelor pozitive.
Pret: 29,95 RON
   
Domeniul politicilor sociale este relativ nou pentru Romania. El pare accesibil tuturor pentru ca trateraza teme care se refera la o realitate cunoscuta de multi (saracie, asistenta sociala, pensii, somaj, grupuri sociale excluse), despre care se discuta frecvent. Ceea ce lipseste e o abordare profesionista a domeniului. Lucrarea de fata e destinata teoriei politicilor sociale, centrindu-se pe citeva teme si concepte esentiale.
Pret: 22,95 RON
   
 
Practica asistentei sociale
Karla Krogsrud Miley, Michael O'Melia, Brenda DuBois
Domeniul practicii asistentei sociale este abordat de autori din perspectiva functionalitatii umane si a explorarii proceselor care activeaza resursele existente in oameni si in mediile lor.
Pret: 39,95 RON
   
 
Practici in asistenta sociala
Ana Muntean, Juliane Sagebiel
Practica asistentei sociale se confrunta inca, data fiind profesionalizarea relativ recenta a domeniului in Romania, cu dificultati in ceea ce priveste structurarea proiectelor si fezabilitatea acestora. Rezultat al unei colaborari romano-germane, lucrarea ofera informatii actuale cu privire la formarea specialistilor si modelele de practica specifice ariilor majore ale asistentei sociale din cele doua tari.
Pret: 34,95 RON
   
Editata de Catedra de Asistenta sociala si Psihologie sociala, Facultatea de Sociologie si asistenta sociala, Universitatea din Bucuresti, sub egida Reprezentantei UNICEF in Romania, in colaborare cu Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse.
Pret: 22,95 RON
   
1 2 3

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455