Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carte universitara s ...   Jurnalism, mass-media, 22 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3
Cartea prezinta 150 de experimente care analizeaza fenomenul manipularii si explica metodele folosite de mass-media pentru influentarea atitudinii, gusturilor si preferintelor noastre.
Pret: 24,95 RON
   
 

Cum sa scrii pentru multimedia se adreseaza atit scenaristilor, sunetistilor, graficienilor si informaticienilor, cit si celor neinitiati care doresc sa se lanseze pe aceasta piata.
Pret: 24,95 RON
   
Rezultat al unui laborios efort de documentare, volumul constituie un important instrument pentru toti cei care „iau jurnalismul in serios”.
Pret: 28,95 RON
   
 
Ecranul global
Gilles Lipovetsky, Jean Serroy
Departe de a insemna moartea celei de-a saptea arte, epoca ecranului omniprezent inregistreaza cea mai importanta mutatie cunoscuta de cinematografie. Aceasta nu doar se transforma in hipercinema, ci devine generatoarea unei lumi si, implicit, a unei viziuni asupra lumii.
Pret: 32,95 RON
   
„Este o carte superba. David Silverman a scris cel mai bun manual pe tema metodelor calitative.” (Jonathan Potter)
Pret: 29,95 RON
   
Adresata deopotriva ziaristilor si studentilor dornici sa se specializeze in genurile de opinie, lucrarea ofera precizari terminologice deosebit de utile, un bogat inventar de procedee stilistice si compozitionale, exemplificari sugestive si ample privitoare la conceperea si elaborarea textului jurnalistic.
Pret: 23,95 RON
   
 
Jurnalismul de investigatie
Cristian Grosu, Liviu Avram
„Orice profesie acumuleaza, in evolutia ei, un capital de cunostinte, o anumita arta si intelepciune specifice… Imbogatirea seriei Media prin mai multe ghiduri practice va insemna nu numai oferirea unor instrumente utile de lucru, ci si semnalarea unui proces de maturizare si profesionalizare a breslei jurnalistice.” (Mihai Coman)
Pret: 10,95 RON
   
 
Jurnalismul social, fundamentarea teoretica a unei specializari aparute deja in practica, serveste atit intereselor reporterului, cit si redactiei, orientindu-i pe cei care doresc sa lucreze in sectiile sociale ale institutiilor de presa.
Pret: 24,95 RON
   
 
Jurnalismul sportiv
Phil Andrews
Primul ghid pentru jurnalistul sportiv care apare in Romania.
Pret: 22,95 RON
   
 
Jurnalistul universal
David Randall
„Este una dintre cele mai bune carti existente la ora actuala in domeniul jurnalismului. Un ghid esential si realist care explica in detaliu ce inseamna aceasta meserie.” (Press Wise Bulletin)
Pret: 32,95 RON
   
1 2 3

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455