Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carte universitara s ...   Altele, 11 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2

 Concluziile pun in evidenta atit beneficiile, cit si neajunsurile acestei forme de protectie, precum si punctul de vedere al celor direct implicati copiii. Lucrarea se adreseaza studentilor de la facultatile de profil si profesionistilor in asistenta sociala si protectia copilului.


Pret: 26,95 RON
   
 
Ghidul de fata, intitulat "Evaluare alternativa", isi propune sa fie un sprijin in familiarizarea cu metodele alternative de evaluare pentru toti cei implicati in procesul educational: profesori, elevi, studenti ce doresc sa urmeze o cariera didactica.
Pret: 10,50 RON
   
Cartea sintetizeaza diverse tipologii de relatii internationale, principii si contexte in care acestea se manifesta.

Pret: 19,90 RON
   
Adresindu-se specialistilor in educatie si studentilor de la facultatile de profil, Invatarea integrata aduce clarificari intr-un domeniu de maxima actualitate, tinind cont de cei trei piloni pe care se fundamenteaza paradigma abordarii integrate a curriculumului: epistemologic, social si pedagogic.

Pret: 24,95 RON
   
 
Managementul de caz in protectia copilului
Stefan Cojocaru, Daniela Cojocaru
Pe linga aspectele teoretice, autorii trateaza pe larg, pornind de la necesitatea restructurarii interventiei, standardele minime obligatorii pentru managementul de caz in protectia copilului.

Pret: 29,95 RON
   
 
Pregatirea psihopedagogica. Manual pentru definitivat si gradul didactic II
Ion-Ovidiu Panisoara, Romita B. Iucu, Dan Potolea, Ioan Neacsu

 In sens restrins, volumul este un experiment: pentru prima data, reprezentantii atitor scoli de pedagogie isi unesc eforturile intr-o lucrare pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice aflate in fata unor examene importante ca definitivarea in invatamint sau gradele didactice.


Pret: 42,95 RON
   

Lucrarea este un suport indispensabil profesorilor atit in pregatirea pentru examenele de definitivare si grade didactice, cit si in pregatirea lectiilor, intocmirea unor materiale didactice sau a unor referate de specialitate.

 

Pret: 54,95 RON
   
 
Sociologie romaneasca. Volumul V, Nr. 4/2007
Maria Larionescu (redactor-sef)

Revista Sociologie Romaneasca este editata de Asociatia Romana de Sociologie, Universitatea Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Institutul Social Roman, in colaborare cu Editura Polirom.

Pret: 19,50 RON
   

SPSS pentru stiintele educatiei se adreseaza studentilor si cercetatorilor din cimpul educational, dar si celor din domenii conexe precum psihologia, sociologia si marketingul.Pret: 32,95 RON
   
Lucrarea urmareste evolutia teoriei curriculumului in spatiul educational euroatlantic, prezentind diversele ei etape, pentru ca in final sa fie consemnate tendintele si conceptia autorului cu privire la optimizarea curriculara in prezent si in viitor.
Pret: 34,95 RON
   
1 2

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455