Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carte universitara s ...   Medicina, 35 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4
 
Afectarea cardiovasculara in boala renala cronica
Adrian Covic, Liviu Segall, Paul Gusbeth-Tatomir
Boala cronica de rinichi reprezinta o patologie cu incidenta si prevalenta in rapida ascensiune in epoca cresterii sperantei de viata (deci si a imbatrinirii organelor si sistemelor), caracterizata printr-o crestere alarmanta a diabetului zaharat, hipertensiunii arteriale si aterosclerozei.
Pret: 44,90 RON
   
Pret: 87,20 RON
   
 
Alegerea Lui Hobson
Robert J. Sawyer

.

"O calatorie filosofica socanta... Sawyer combina stiinta si medicina intr-o poveste extraordinara."

The Edmonton Journal

 

Pret: 29,90 RON
   
 
Reiki ne poate schimba viata in bine prin stimularea evolutiei personale si spirituale, adoptarea unui stil de viata sanatos, o receptivitate mai mare la semnalele emise de propriul organism, potentarea inspiratiei si a intuitiei si constientizarea naturii noastre spirituale profunde.
Pret: 26,95 RON
   

Cele patru niveluri ale vindecarii contine tehnici puternice de meditatie si exercitii adecvate care sa va sustina in calatoria de insanatosire a tuturor nivelurilor existentei.

Pret: 15,00 RON
   
 
Dezvaluind multe dintre secretele pastrate cu sfintenie in manastirile Tibetului, Vostokov ofera un manual de prelungire a vietii si tineretii, usor de citit si de pus in practica.
Pret: 14,90 RON
   
Desi tehnologia moderna pune la indemana un larg evantai de mijloace pentru obiectivarea leziunilor sau a modificarilor fiziopatologice generatoare de suferinta, nu trebuie minimalizate doua aspecte: orice investigatie are limite intrinseci legate de specificitatea si sensibilitatea ei; arsenalul tehnologic inca nu ofera metode fiabile pentru diagnosticul afectiunilor functionale ale segmentelor distale de esofag. Avand in vedere ca cca 80% din consultatiile gastroenterologice sunt efectuate pentru suferinte functionale si ca unele explorari nu au intrat Ón practica clinica, lucrarea pe care v-o propunem se impune ca un suport teoretic de maxima importanta.
Pret: 29,90 RON
   
 
Diagnostic electrocardiografic
Ioan Bostaca, Carol Marcu
Data fiind posibilitatea aplicarii la un numar mare de persoane, electrocardiografia a devenit o investigatie de referinta in cercetarile de epidemiologie a bolilor cardiovasculare. Medicul care interpreteaza o electrocardiograma trebuie insa sa fie perfect informat asupra valorii si limitelor metodei.
Pret: 89,00 RON
   
 
Incursiune in reflexoterapie (Editia a II-a)
Ion Chiruta, Vasile Postolica
Cartea pune la dispozitia omului obisnuit, supus stresului zilnic, tratamente reflexoterapeutice pentru a preveni, atenua sau vindeca afectiuni diverse.
Pret: 26,95 RON
   
 
Initiere in reflexologie
David F. Vennells
Un volum pe intelesul tuturor, bogat ilustrat, care, prin diversitatea informatiilor, va va ajuta sa deprindeti in scurt timp si cu rezultate deosebite una dintre cele mai eficiente metode terapeutice.
Pret: 22,95 RON
   
1 2 3 4

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455