Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carte universitara s ...   Tehnica, 5 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
 
3DSMAX6
Barrett Fox
Invatati toate notiunile fundamentale de grafica si animatie, ca pre-productia, modelarea, texturarea, animatia, structurarea mecanismelor de animatie, iluminarea si randarea.
Pret: 40,41 RON
   

Cuprins: Introducere in bazele de date; Crearea unei baze de date noi; Vederea Datasheet; Validarea datelor; Formatarea si imprimarea; Efectuarea interogarilor; Prezentarea datelor; Formulare pentru introducerea datelor; Index.

Pret: 69,90 RON
   
 
Initiere in Matlab
Silvia Curteanu
Aplicatia Matlab este un mediu si un limbaj de programare cu numeroase colectii de functii ce permit rezolvarea unor clase particulare de probleme din domeniile tehnic si economic.
Pret: 34,95 RON
   
 
Programarea Web pentru liceu propune solutii pentru dezvoltarea siturilor/aplicatiilor Web moderne, utilizind XHTML si CSS pentru crearea interfetelor, PHP ca limbaj de programare pentru server si MySQL ca sistem de gestiune a bazelor de date.
Pret: 29,50 RON
   
 
Plin de informatii intr-un format usor de citit, Windows XP Pocket Guide este ideal pentru cei care sunt familiarizati cu sistemul de operare Windows, precum si pentru cei care doresc maximum de performanta de la Windows XP.
Pret: 13,41 RON
   

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455