Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Carte universitara si tratate
Categorii   Carte universitara si tratate, 10 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
Recomandari  
 
Mama si copilul
Emil Capraru, Herta Capraru

Noua editie, a VI-a, revizuita, a binecunoscutei de-acum "Mama si copilul" poarta girul celor doi autori, a caror experienta in domeniu este de necontestat, bucurandu-se totodata de conditii grafice deosebite, care confera atractivitate si sistematizare simplei lecturari sau consultarii mai aprofundate.

Pret: 70,85 RON
   

Lucrarea cuprinde un numar de 3548 teste grila, structurate astfel: drept civil - 1094 teste, drept procesual - 909 teste, drept penal - 667 teste, drept procesual penal - 823 teste, test recapitulativ - 100 teste.

Pret: 55,00 RON
   
Conceput sub forma unui suport de curs, volumul este o introducere in tehnicile redactarii materialelor de presa scrisa, oferind nu doar o necesara imagine de ansamblu asupra subiectului, ci si numeroase sfaturi, sugestii, contextualizari si exemplificari din peisajul jurnalistic autohton si international.
Pret: 24,95 RON
   
 
Jurnalismul sportiv
Phil Andrews
Primul ghid pentru jurnalistul sportiv care apare in Romania.
Pret: 22,95 RON
   
Adresata deopotriva ziaristilor si studentilor dornici sa se specializeze in genurile de opinie, lucrarea ofera precizari terminologice deosebit de utile, un bogat inventar de procedee stilistice si compozitionale, exemplificari sugestive si ample privitoare la conceperea si elaborarea textului jurnalistic.
Pret: 23,95 RON
   
Cum a actionat propaganda comunista prin intermediul presei si cum s-au perpetuat mecanismele acesteia in presa de dupa decembrie 1989?
Pret: 24,95 RON
   
 
Jurnalistul universal
David Randall
„Este una dintre cele mai bune carti existente la ora actuala in domeniul jurnalismului. Un ghid esential si realist care explica in detaliu ce inseamna aceasta meserie.” (Press Wise Bulletin)
Pret: 32,95 RON
   
Organizat tematic conform programei universitare de studiu, in functie de tipurile de procese si tulburari psihice, volumul contine 21 de teste-grila totalizind 600 de intrebari de niveluri de dificultate diferite, ce coreleaza psihiatria cu neurobiologia, neuroanatomia si genetica.
Pret: 19,95 RON
   
 
Psihologia educatiei
Dorina Salavastru
„Psihologia educatiei” completeaza in mod fericit volumul realizat anterior de Catedra de Psihologie a Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi („Psihologie scolara”, A. Cosmovici si L. Iacob, coordonatori), ambele constituind instrumente de lucru ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca unui specialist.
Pret: 27,95 RON
   
 
Tehnologie farmaceutica (Volumul 3)
Iuliana Popovici, Dumitru Lupuleasa
Volumul 3 al tratatului de Tehnologie farmaceutica continua prezentarea formelor farmaceutice ca sisteme disperse eterogene – macroeterogene –, pe acelasi plan conceptual din primele volume.
Pret: 119,00 RON
   

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455