Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Cunoastere si Autoed ...   Feng Shui, 7 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
 
Feng Shui
Elizabeth Moran, Joseph Yu, Val Biktashev
Cu siguranta ati aflat deja ca feng shui inseamna mai mult decat rearanjarea mobilei din casa. Insa multe persoane folosesc versiunea moderna a acestei practici stravechi, bazata pe superstitii si nu pe traditia chineza veritabila - rod al unor rationamente stiintifice cu o vechime de peste 2500 de ani.
Pret: 36,00 RON
   
 
Feng Shui Esential
Lillian Too
Usor de urmat, practic, profund relevant pentru lumea din ziua de azi, Feng Shui esential de Lillian Too este principalul ghid asupra acestui subiect fascinant pe care nimeni nu il poate neglija.
Pret: 28,80 RON
   

"O introducere inestimabila intr-un domeniu ce imbina filosofia si principiile teoretice extrase din cartile antice". New Straits Times

Pret: 62,00 RON
   
 
GHID DE ASTROLOGIE FENG SHUI
SAXENBURG Siska Von

Ca o premiera absoluta oferita cititorilor nostri, cartea de fata va permite sa descoperiti intr-o maniera ludica, usor si fara calcule complicate, care va sunt energiile specifice nasterii, emotiei si ale destinatiei si, bineinteles, energiile apropiatilor vostri. Va va fi suficient sa consultati tabelele de conversie intre cele doua calendare (occidental si Asiatic si sa va raportati la propriul vostru portret.)

 

Pret: 29,00 RON
   

Ghidul de Feng Shui va ofera sfaturi despre cum sa planificati si sa realizati schimbari in casa, biroul sau gradina dumneavoastra pentru a le pune in armonie cu Natura, pentru un plus de sanatate si bunastare pentru dumneavoastra, familie si colegi.

Pret: 24,00 RON
   
Aceasta carte iti explica toate notiunile elementare din Feng Shui, apoi iti arata cum sa afli momentele exacte cand sunt prezente norocul sau ghinionul in casa ta ori la locul tau de munca.
Pret: 48,00 RON
   

Acest ghid de Feng Shui usor de utilizat si de a dreptul fascinant este unicul necesar pentru a va bucura acasa de adevarata abundenta a Feng Shui ului.

Pret: 39,00 RON
   

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455