Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Religie si Teologie   Esoterism, 18 titluri
       
1 2
Pericolul unui al treilea razboi mondial este prezent datorita schimbarii raporturilor de forta. S-a reusit de cateva ori sa inabuse conflicte periculoase, poate ca si acum se va intampla la fel.
Pret: 17,30 RON
   
 
ABC-ul stiintelor oculte
Linda Maar, Colette H. Silvestre
Aceasta lucrare este un ghid practic, avand ca scop punerea fundamentelor necesare deschiderii portilor divinatiei, aflate la īndemana oricui.
Pret: 15,30 RON
   
 
Cine conduce planeta
Jan Van Helsing
Cine conduce planeta dezvaluie puterea din umbra, adevaratii conducatori ai lumii.
Pret: 36,30 RON
   
 
Cunoasterea de sine
Lobsang Rampa

Cartile cu caracter esoteric si literatura de specialitate furnizeaza o sumedenie de informatii privitoare la aura omului, viata in astral, telepatie, imaginatie creatoare, hipnotism, puteri paranormale si altele de acest fel.

Pret: 24,00 RON
   
 
Forta
Stuart Wilde
Citind aceasta carte, īntelegem fara echivoc mecanismul prin care functionam aici pe Pamānt, cine sunt ghizii spirituali, ca si modul corect īn care sa abordam relatiile noastre cu ceilalti.
Pret: 5,00 RON
   
 

Horoscopul chinezesc se bazeaza pe calendarul lunar. Conform acestui horoscop oriental, destinul oricarui om este influentat de unul dintre cele douasprezece semne animale.

Pret: 38,00 RON
   
 
Izvorul vindecarii e iubirea
Ph.D. Bruce Davis, Genny Wright Davis
Izvorul Vindecarii e Iubirea, de Bruce Davis, este o carte initiatica, scrisa de doi vindecatori care au descoperit, īn decursul calatoriei lor de spiritualitate, ca nici un vindecator nu poate vindeca decāt cu iubire si cu credinta totala si absoluta īn Dumnezeu.
Pret: 7,50 RON
   

Albert Mackey, cea mai respectata voce in masoneria americana de la sfarsitul secolului XIX, realizeaza in prezentul volum o sinteza a principalelor mituri, simboluri si legende ale francmasoneriei.

Pret: 25,00 RON
   
 
Paul Stefanescu ne dezvaluie, in lucrarea de fata, incercarile moderne ale Omului de reintrare in armonie cu Cosmosul, de patrundere a tainelor fiintei sale si de utilizare a imenselor posibilitati cu care e inzestrat.
Pret: 9,80 RON
   
 
Magul I - Prevestirea
Valerio Evangelisti
"Fiind un roman si nu un studiu, aceasta carte nu are pretentii de verosimilitate istorica, din contra, vreau sa anunt ca mi-am luat in aceasta privinta o libertate maxima. Totusi, pentru partile din biografia lui Nostradamus care ne sunt cunoscute, m-am bazat pe texte documentate si destul de credibile pe plan stiintific, foarte rare, din pacate, intr-un domeniu in care de multe secole au inflorit biografiile imaginare si interpretarile populare." - Valerio Evangelisti
Pret: 15,20 RON
   
1 2

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455