Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Bestseller BELETRISTICA
Categorii   Bestseller BELETRISTICA, 31 titluri
       
1 2 3 4
 
A doua sansa
Danielle Steele
Romanul celebrei autoare Danielle Steel prezinta povestea captivanta a doi oameni, Fiona si John, apartinand unor lumi total diferite, care se simt atrasi in mod irezistibil, unul de celalalt. O calatorie in doi la Paris, cel mai romantic oras din lume, ii apropie si mai mult, desi erau firi opuse, el conservator, ea nonconformista.
Pret: 27,00 RON
   
 
A treisprezecea poveste
Diane Setterfield
"A treisprezecea poveste ii va da cititorului placeri incendiare si fiori reci, cerand adrenalina ca sa-si dezvaluie secretele. Se potriveste la fel de bine unei dupa-amiezi ploioase pe canapea si unei zile insorite pe plaja." (Library Journal)
Pret: 36,00 RON
   
 
Cum reactionezi cand ti se spune ca esti... altcineva? Ca viata ta este un spectacol atent regizat? Ca esti fiica unui criminal?
Pret: 30,00 RON
   
Pret: 24,90 RON
   
 
Castelul samuraiului
Takashi Matsuoka
Romanul, ancorat in violenta si pitorescul Japoniei secolului al XIX-lea, il poarta pe cititor dincolo de traditia epica reprezentata de Shogunul lui James Cavell, intr-o lume fascinanta de samurai, gheise, luptatori ninja si maestri zen.
Pret: 42,00 RON
   
 
Codul Altman
Robert Ludlum, Gayle Lynds
Codul Altman reprezinta ultima carte a celebrului scriitor Robert Ludlum maestrul incontestabil al thrillerului contemporan.
Pret: 32,00 RON
   
 
Deceptia lui Prometeu
Robert Ludlum
Robert Ludlum este un maestru al suspansului si al intrigilor internationale, stabilind in acest domeniu un standard de neegalat. Iar, odata cu Deceptia lui Prometeu, a demonstrat ca a ajuns in apogeul carierei.
Pret: 33,00 RON
   
 
Dragoste la prima vedere
Sheila O'Flanagan
Cartea de fata pune in discutie o problema de viata destul de des intalnita: poate dragostea la prima vedere sa dureze pana la adanci batraneti?
Pret: 25,00 RON
   
 
Forrest Gump
Winston Groom
"Putin candid, putin asemanator cu Huck Finn si foarte asemanator cu Andy Griffith, Gump se prezinta in felul sau unic..." - Los Angeles Times
Pret: 19,90 RON
   
 
Forte irezistibile
Danielle Steele
Cu o profunzime psihologica fara egal, Danielle Steel exploreaza ceea ce se intampla atunci cand doua suflete-pereche se instraineaza, atunci cand viata arunca doi oameni pe cele mai indepartate si, uneori, infricosatoare taramuri.
Pret: 25,00 RON
   
1 2 3 4

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455