Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Literatura si Lingvistica > Proza scurta si teatru
Literatura si Lingvi ...   Proza scurta si teatru, 25 titluri
       
1 2 3
 
Actorii
Nina Berberova
Un teatru al lui si daca. Si daca istoria ar fi fost alta, cea normala, viata lor de personaje s-ar fi numit viata de oameni reali. Dar istoria s-a rupt, vietile lor s-au rupt, Rusia lor nu e Rusia care ar fi fost sa fie.
Decorul, mereu acelasi, e "o epoca proasta".
Pret: 25,00 RON
   
 
America si acustica
Vlad Zografi

"Cu cat aberatiile-orori traite si vazute se adunau, fara sa-mi dau seama, in subteran rasul se limpezea. Pana cand a iesit la suprafata in piesele din America si acustica." (Vlad Zografi)

Pret: 25,00 RON
   
 

"Vonnegut smulge carnea personajelor de pe oase si te face sa razi la spectacol. «Bun venit printre maimute» contine douazeci si cinci de povestiri si fiecare dintre ele face sa vibreze un alt nerv." (The Charlotte Observer)

"Povestirile din volumul «Bun venit printre maimute» abunda in personaje memorabile, realitati fantastice, dialoguri impecabil ritmate, satira si umor de prima clasa." (Publishers Weekly)

 

Pret: 34,00 RON
   
 
Ce-ati zice de un ceainic pentru masochisti, cu toarta plasata chiar sub gura? Dar de un leagan fixat in perete? Dar de o scara pentru schiopi? Dar de un aparat de inchis conservele la loc? Dar de o umbrela care protejeaza de ploaie o alta umbrela?
Pret: 45,00 RON
   
 
...Baiatul, ai carui parinti tocmai au divortat, face parte dintr-o gasca de hoti marunti. Prefera, fara indoiala, televizorul, nu biblioteca. Dar, spre ghinionul lui, ajunge intr-un loc unde nu exista televizor...

Pret: 12,00 RON
   
 
De ce iubim femeile?
Mircea Cartarescu
E limpede ca si adultii au nevoie de povesti. Numai ca zanele lor si-au scurtat rochiile, si-au taiat parul si au invatat sa fie femei...
Pret: 15,00 RON
   
 
De ce iubim femeile?
Mircea Cartarescu

E limpede ca si adultii au nevoie de povesti. Numai ca zanele lor si-au scurtat rochiile, si-au taiat parul care le ajungea candva la calcaie si au invatat sa fie femei, ceea ce e mult mai complicat si mai periculos decat meseria de zana.

Pret: 17,00 RON
   
Pret: 13,00 RON
   
 
Functionarul nebun
Nina Berberova
"Cand am sosit eu pe lume totul era pus la punct. In jurul meu se etalau comori. N-aveai decat sa le culegi. Sunt libera sa traiesc unde si cum vreau, sa citesc, sa gandesc ce vreau, sa ascult pe cine vreau." (Nina Berberova)
Pret: 17,00 RON
   
 
Gasca salbatica
Mori Ogai

Intrebarea criticului: Despre soarta sotiei camatarului -- nici un cuvant. Ce s-o fi ales de ea?
Sfatul criticului: Meditati la paragraful final. Si la bietele gaste incurca-lume.

Pret: 15,00 RON
   
1 2 3

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455