Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Religie si Teologie   Scrieri teologice, 16 titluri
       
1 2
 
Biblia
John Riches
Cartea cerceteaza modul in care a fost scrisa Biblia, evolutia canonului, rolul criticii la adresa Bibliei, includerea ei in cultura de elita si in cea populara, precum si felul in care a fost folosita in scopuri politice.
Pret: 14,10 RON
   

Cartea construieste punti intre lumi ce se ignora de regula, confirmind intelepciunea traditiei, potrivit careia teologia este un comentariu la experienta personala a libertatii.

Pret: 36,95 RON
   
 
Evolutia umanitatii si implicit a omului este lunga tranzitie intre momentul caderii in pacat a lui Adam si a Evei si momentul final al Mantuirii omului prin christificarea sufletului.
Pret: 13,08 RON
   
 
Citind Filocalia
Pr. Tudor Ciocan
Parintele Tudor Ciocan a gandit aceasta carte ca pe un demers menit sa valorifice talcuirea filocalica a Parintelui Staniloae spre folosul tuturor celor care doresc sa duca o viata imbunatatita si sa sporeasca duhovniceste.
Pret: 14,00 RON
   
 
Coranul
Michael Cook
In aceasta Foarte scurta introducere, Michael Cook face o prezentare lucida si deschisa a semnificatiei Coranului atat in lumea moderna, cat si in aceea a Islamului traditional.
Pret: 15,00 RON
   
Intelepciunea e savoare: ea inseamna a gusta din cunoasterea Celui cu totul altul. Credinta inseamna certitudinea ca aceasta cunoastere e nesfarsita, ca savoarea ei e inepuizabila.
Pret: 18,00 RON
   
 
Intalniri cu Dumnezeu
Nicolae Stoia
Pret: 19,50 RON
   
 
Istoria religiilor. Vol. I Religiile antice
Giovanni Filoramo (coordonator)
"Orice istorie a religiilor este un produs al timpului sau, caruia ii reflecta, alaturi de limite si slabiciuni, exigentele si cunostintele."
Pret: 59,00 RON
   
 

"Imi propun sa studiez rezultatele interferentelor lingvistice intre limba romana si limbile clasice in sfera lexicului traducerilor religioase romanesti din secolul al XVII-lea, cu referire speciala la textele biblice."

Pret: 65,00 RON
   
 
Lexiconul erorilor bliblice.
Walter-Jorg Langbein

A atentiona asupra erorilor biblice nu constituie un atac la adresa Bibliei. A indica erorile nu presupune o indepartare de la Cartea Cartilor. Ci este o conditie pentru apropierea de adevaratele afirmatii ale Vechiului si Noului Testament.

Pret: 25,00 RON
   
1 2

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455