Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Istorie, Geografie s ...   Cultura si civilizatie, 34 titluri
       
1 2 3 4

De la Marie Curie la Marilyn Monroe, si pana la Madonna, Coco Chanel si Maica Tereza, veti descoperi, cu placere, care a fost cheia succesului lor si ce secrete ascundeau ele.

Pret: 28,80 RON
   
 
Akropolis
Valerio Massimo
Cum a luat nastere conceptul de democratie? De unde vine cuvantul "maraton"? De ce folosim expresiile "sabia lui Damocles" sau "firul Ariadnei"?

Pret: 19,90 RON
   
 
American Vertigo
Bernard-Henri Levy
Pret: 34,90 RON
   
 
Anul Zen
Henri Brunel

Henri Brunel este firul calauzitor al acestei carti. Proiectul sau: acela de a insoti viata la nunta sa cu cantecul anotimpurilor, norii de pe cer si culoarea vantului. Sa traiasca sub semnul zenului pret de un an.

Pret: 24,00 RON
   
 
Atlasul Greciei antice
Menghi Martino
Este posibil ca, pentru extraordinara sa bogatie si varietate, civilizatia greaca sa reprezinte una dintre experientele cele mai fascinante din istorie.
Pret: 69,90 RON
   
 
Cartile Blestemate
Jacques BERGIER
Se impune o concluzie: exista o conspiratie mondiala impotriva unui anumit tip de stiinta, denumita in mod fals "oculta", o conspiratie care se regaseste in lumea intreaga, in diverse epoci. Cine distruge cartile "blestemate"?
Pret: 14,90 RON
   
 
China clasica
Ivan P. Kamenarovic
China clasica propune o maniera eficace de abordare a civilizatiei, culturii si mentalitatii chineze, chiar radicalizata in planul abandonarii propriilor criterii culturale originare, al schematismului in gandire si, mai cu seama, al cliseelor care ne greveaza viziunile despre acest taram indepartat.
Pret: 14,90 RON
   
 
Copii dusmani ai poporului
Lacramioara Stoenescu
"Am scris aceasta carte, nedorind sa iau cu mine in eternitate amintirile din deportare pe care am vrut sa le afle si cei care nu le-au trait si nu le vor cu-noaste, din fericire, decat din carti."

Lacramioara Stoenescu


Pret: 30,00 RON
   
 
Cutremurarea temeliilor (The Shaking of the Foundations -1948), este una din cartile care l-au facut cunoscut pe Paul Tillich in afara mediilor filosofice sau teologice, aducandu-i foarte repede celebritatea.
Pret: 18,00 RON
   
 
Egiptul
Eva Bargallo
Pret: 29,00 RON
   
1 2 3 4

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455