Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Ecranizari de succes
Categorii   Ecranizari de succes, 50 titluri
       
1 2 3 4 5
 
A doua sansa
Danielle Steele
Romanul celebrei autoare Danielle Steel prezinta povestea captivanta a doi oameni, Fiona si John, apartinand unor lumi total diferite, care se simt atrasi in mod irezistibil, unul de celalalt. O calatorie in doi la Paris, cel mai romantic oras din lume, ii apropie si mai mult, desi erau firi opuse, el conservator, ea nonconformista.
Pret: 27,00 RON
   
 
Armele secrete
Julio Cortazar

“Armele secrete” reprezinta o carte definitorie pentru stilul unic al scriitorului argentinian: realitatea si visul se intrepatrund, cotidianul este punctat de tulburatoare evenimente inexplicabile, venite parca dintr-un taram magic.

Pret: 17,99 RON
   
 
Baieti teribili
Chabon Michael

"Un roman fara cusur, inventiv si original, cu dialoguri iuti si bine tintite, in care intamplari insolite se succeda intr-un ritm ametitor." (Publishers Weekly)

Pret: 35,00 RON
   
 
Banuiala
Julia Grice
Actiunea romanului Banuiala debuteaza cu seria de disparitii misterioase ale unor femei din Detroit si din imprejurimi. Starea de groaza este amplificata de relatarile din presa, radio si TV, ajungandu-se la o adevarata psihoza in randul populatiei feminine.
Pret: 22,00 RON
   
Agentul 007 este gata pentru o noua aventura. De aceasta data trebuie sa-si salveze reputatia si sa demonstreze ca nu a tradat niciodata Agentia si interesele Coroanei. Ajutat de seducatoarea Mary Goodnight, el va lupta pe viata si pe moarte cu maleficul Scaramango - barbatul cu pistolul de aur.
Pret: 20,00 RON
   
 
Blocul Iakubian
Alaa al-Aswani
Cel de‑al doilea roman al lui Alaa al‑Aswani, Blocul Iakubian (aparut in 2002), a provocat dezbateri aprinse, raminind de atunci cea mai bine vinduta carte in limba araba, tradusa in numeroase alte tari si transformata intr‑un film egiptean de succes in 2006.
Pret: 39,50 RON
   
"Bridges Jones: La limita ratiunii reuseste sa fie o carte simpla, dar nu facila pentru femei, insa una care-i face pe cititori de sex masculin sa rada cu gura pana la urechi." (Mirabella)
Pret: 29,95 RON
   
 
„Daca nici un barbat n-a reusit sa te tina treaza pana la trei dimineata, Casatorie din interes va reusi cu siguranta. E ca si cum ai plonja intr-o fotografie de paparazzi cu Paris si Nicole Hilton - o zbenguiala vinovat de vesela, cu sclipiri de diamant.“ Cosmopolitan.co.uk.
Pret: 26,99 RON
   
 
Ce mica-i lumea!
David Lodge
“Cel mai stralucit si mai amuzant roman al lui David Lodge.” - Frank Kermode, London Review of Books
Pret: 26,95 RON
   
 
Ar putea Stephen King sa scrie o poveste care sa-l sperie chiar si pe el insusi?
Pret: 35,00 RON
   
1 2 3 4 5

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455