Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Carti > Categorii > Afaceri > Autodezvoltare
Afaceri   Autodezvoltare, 114 titluri
Alte carti
Vezi ce carti ai in 'wishlist'
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 ... 10 11 12
Pentru a deveni responsabili de propriul destin este timpul sa renuntam la unele dintre vechile obiceiuri ineficiente. Dar si sa ne cream singuri altele noi.
Pret: 16,00 RON
   
Completarea si improspatarea sistematica a cunostintelor este singura cale de a evita blazarea, involutia, de a preveni autosuficienta si rutina.
Pret: 11,50 RON
   
In aceasta carte de referinta, Randy Gage, mentor spiritual al prosperitatii, dezvaluie 37 de secrete putin cunoscute despre prosperitate.
Pret: 8,00 RON
   
"Cum pot avea mai mult echilibru si timp pentru mine? Ce sa fac pentru a da sens vietii mele? As vrea sa fiu fericita, dar cum sa elimin sentimentul de vinovatie? Cum sa devin suficient de increzatoare pentru a-mi realiza visele? Cum sa am mai multa dragoste si bucurii in viata, in loc de stres permanent?"
Aceasta carte contine raspunsuri la toate aceste intrebari si chiar mai multe! Este o carte dedicata femeilor, tuturor femeilor.
Pret: 24,90 RON
   
  1. E nevoie de bani ca sa faci bani
  2. Trebuie numai sa stiu cum sa fac
  3. Nu trebuie decat sa ne facem numele cunoscut
  4. Experienta imi va fi de ajutor
  5. Sunt o victima a circumstantelor
  6. Trebuie sa fii econom
  7. Clientii sunt greu de inteles
  8. Nu am nevoie de ajutorul nimanui
  9. Reducerea preturilor dinamizeaza afacerea
Iata-le! Cele noua minciuni care, probabil, va infraneaza afacerea, dar si pe dumneavoastra, ca mic intreprinzator. Oh, ne scuzati! Credeati ca sunt adevarate? Ei bine, atunci aveti in fata cartea potrivita!
Pret: 20,00 RON
   
 
Aceasta carte este un principiu etern al conducerii companiilor – un principiu al conducerii pentru individ, un adevar esential pierdut intro lume in care oamenii sunt foarte rar mai mult decat simple mijloace de productie.
Pret: 39,90 RON
   
 
ADN-ul succesului
Jack M. Zufelt
De cate ori nu am pornit in cautarea succesului, pentru ca in final sa ramanem doar cu regrete? Fie nu ne-am incadrat in termenele stabilite, fie sarcina, odata indeplinita, nu ne-a adus satisfactia promisa, fie pur si simplu am uitat pe drum incotro ne indreptam, furati de mii de alte evenimente. Si atunci ne intrebam sceptici: „Mai este oare succesul posibil?“ Nu numai ca este posibil, dar, prin ADN-ul succesului, el devine inevitabil.
Pret: 22,00 RON
   
 
Afaceri bune
Mihaly Csikszentmihalyi
Afaceri bune porneste de la premisa ca traim astazi intr-o era in care afacerile si munca, in general, au inlocuit religia si politica. M.Csikszentmihalyi descrie modul in care liderii din domeniul afacerilor, managerii si chiar lucratorii insisi isi pot gasi „fluxul“.
Pret: 22,00 RON
   
Lucrati intr-unul dintre departamentele unei organizatii. Munca dumneavoastra depinde, firesc, si de deciziile sefului, si de activitatea colegilor. Simtiti deseori ca ati putea face mai mult, dar posibilitatile va sunt limitate de lipsa de responsabilitate formala. In loc sa va aduca satisfactii, munca devine o rutina obositoare. Ce se poate face, ca doar nu putem fi toti sefi? Gresita apreciere, toti suntem responsabili, fiecare are felia proprie.
Pret: 20,00 RON
   
 
Cei care reusesc sa cultive optimismul si increderea sunt aceia care se bucura de succes in viata. Autorul cartii a descoperit acest secret la varsta de 30 de ani.
Pret: 18,00 RON
   
1 2 3 ... 10 11 12

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455