Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Afaceri   Altele, 18 titluri
Recomandari
vezi ce carti ai in wishlist
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2
 
Aisbergul nostru se topeste
John P. Kotter, Holger Rathgeber

Aisbergul nostru se topeste” se bazeaza pe munca de pionierat, care demonstreaza felul in care cei Opt Pasi conduc la schimbarea necesara in orice fel de grup. Este o povestire de care se poate bucura oricine si care furnizeaza in acelasi timp indrumari nepretuite pentru o lume care se misca din ce in ce mai repede.

 

Pret: 45,00 RON
   

Computerul impune o noua organizare a muncii si modifica structurile profunde ale societatii. Desi, intr-o prima etapa, consecintele au fost pozitive, de acum lucrurile par ca incep sa scape de sub control. Pana si ideea tehnologiei aducatoare de democratie se dovedeste, in viziunea autorului, un simplu mit. Calculatorul devine instrumentul unui control generalizat si, prin implicatiile la nivel social ale utilizarii lui, un factor major de risc. Ceea ce parea o binecuvantare se transforma oare intr-un blestem?

Pret: 16,00 RON
   

Exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.

 

Pret: 22,00 RON
   

* somatia de plata

* contenciosul administrativ

* organizarea judiciara

Pret: 10,00 RON
   
 
Oamenii traiesc de la un salariu la altul, muncind din ce in ce mai mult, numai pentru a-si asigura cele necesare supravietuirii. De ce?
Pret: 18,00 RON
   
 
Conversatii Libere
Robert Scoble, Israel Shel


„O lucrare exceptionala, pe care orice specialist in marketing sau PR din lume ar trebui sa o viseze, chiar daca nu se ocupa direct de bloguri si podcasts.“
Cameron Reilly

Pret: 33,90 RON
   
 
Burke Hedges s-a dedicat exclusiv raspandirii mesajului liberei initiative si al dezvoltarii personale prin conferinte, carti si casete.
Pret: 14,00 RON
   
 
Pentru a ne gestiona calitatile si slabiciunile, pentru a le valorifica pe primele si a le corecta pe celelalte trebuie sa le cunoastem si sa ni le asumam cu onestitate.
Pret: 13,90 RON
   
Considerati ca metoda cea mai sigura pentru a gasi un loc de munca este sa trimiteti CV-ul la cit mai multi angajatori? Sinteti convinsi ca angajatii cei mai buni sint si cel mai bine recompensati? Preferati sa lucrati la domiciliu?
Pret: 22,95 RON
   
 
Trebuie sa te hotarasti daca vrei sa domini sau sa fii dominat. Daca esti un angajat nemultumit, alege sa-ti schimbi viitorul. Fa-l sa depinda de tine. Citeste cartea de fata, pentru a afla cateva idei despre cum trebuie sa procedezi. Apoi, alege sa lucrezi pentru propria firma si… fii propriul tau sef!
Pret: 16,00 RON
   
1 2

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455