Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Religie si Teologie   Religii, 38 titluri
       
1 2 3 4
 
Al 13-lea Apostol
Michel Benoit

Crime, minciuni, manipulari...din culisele Vaticanului si pana in grotele din Qumran, de la mistere eseniene la cele ale Templierilor, cartea de fata este un adevarat thriller religios.

Pret: 45,00 RON
   
 

Dupa ce veti citi “Al III-lea secret de la Fatima”, cu siguranta nu veti mai avea secrete in ceea ce priveste aparitiile Fecioarei Maria la Fatima

Pret: 24,00 RON
   
 
Al doilea Mesia
Robert Lomas

Al doilea Mesia ne dezvaluie faptul ca Giulgiul din Torino, departe de a fi un simbol ce apartine Bisericii traditionale, furnizeaza dovezi stiintifice ale unei istorii alternative, ascunse a civilizatiei occidentale si a societatilor secrete care au controlat-o.

Pret: 34,00 RON
   
 
Cate ceva despre Buddha
Jane Hope, Borin Van Loon
Meditatie, Karma, Tao, Zen, Tantra, Nirvana - iata doar cateva dintre multele concepte budiste care au patruns in cultura occidentala si care, de cele mai multe ori, sunt gresit intelese.
Pret: 14,00 RON
   
 
Cele 7 peceti
Ovidiu-Dragos Argesanu
Nu cititi aceasta carte daca nu sunteti pregatiti sa ganditi singuri. Nu cititi daca ati ales sa fiti oi si nu oameni. Si mai ales nu cititi daca sunteti oameni si nu sunteti pregatiti sa deveniti Oameni.
Pret: 35,00 RON
   

"Intreaga Scriptura e sfanta, iar Evanghelia dupa Ioan este, in ea, «Sfanta Sfintelor»; cu Evanghelia dupa Ioan intram in «miezul» Scripturii, «dincolo de val», deoarece […]." (André Scrima)

 

Pret: 39,00 RON
   
 
Despre minuni
C. S. Lewis

 Adecvarea si, prin urmare, credibilitatea minunilor particulare depind de relatia lor cu Marea Minune; orice discutie despre ele separate de aceasta e inutila." (C.S. Lewis)

Pret: 27,01 RON
   
 
Dialog pe Calea initiatica
Durckheim Karlfried, Alphonse Goettmann

Preot ortodox, Alphonse Goettmann dialogheaza aici cu Karlfried Graf Durcheim, a carui invatatura a marcat o intreaga generatie de cautatori spirituali.

Pret: 17,00 RON
   
 
Doctrina Kabbalei
Adolph Franck
Cu toate ca aflam in kabbala un sistem complet al lucrurilor de ordin moral si spiritual, nu poate fi totusi apreciata nici ca filosofie, nici ca religie...
Pret: 18,20 RON
   
 
Dumnezeu intr-o lume evolutionista
Niels Henrik Gregersen
Pret: 22,00 RON
   
1 2 3 4

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455