Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Istorie, Geografie s ...   Social si politic, 101 titluri
       
1 2 3 ... 9 10 11
O monografie extrem de interesanta, ce urmareste dezvoltarea eforturilor de propaganda in politica externa a statelor balcanice pe parcursul unui secol a carui istorie a determinat granitele actuale.
Pret: 24,00 RON
   
Ati spus cumva totalitarism? repune in discutie unele concepte dominante in lumea academica actuala, autointitulata radicala, dar patrunsa, in realitate, de reguli si restrictii nescrise.
Pret: 20,00 RON
   
Autorul atinge multe subiecte delicate, indeosebi cu modul de abordare al istoriografiei oficiale. El sustine ca puterea (pro)comunista nu a apelat intotdeauna la forta si nu a subordonat Biserica doar prin presiuni, arestari si amenintari, ci si prin specularea unor adanci tensiuni si rivalitati din interiorul clerului.
Pret: 22,00 RON
   
Una dintre cele mai importante realizari ale Uniunii Europene, o constituie crearea unui spatiu fara frontiere, in cadrul caruia cetatenii europeni se pot deplasa liberi, putand alege statul membru in care doresc sa traiasca si sa munceasca.
Pret: 18,00 RON
   
 
Cinci milenii de manipulare
Bogdan Teodorescu
Omul modern este o victima probabila a propagandei, omul modern este o victima sigura a manipularii din partea organizatiilor politice, dar si a celor comerciale sau de media.
Pret: 40,00 RON
   
 
Cortina de ceata
Vladimir Tismaneanu, Mircea Mihaies
Adaugindu-se celor sapte sute de pagini de analiza anterioare, volumul rotunjeste o intreprindere masiva, poate cea mai buna analiza a dilemelor Romaniei in drumul sau spre Europa.
Pret: 22,95 RON
   
 
Coruptia in Romania
Dorinica Ioan, Dan Banciu, Sorin M.Radulescu
“Uitarea sau nesocotirea drepturilor omului sunt singurele cauze ale relelor publice si ale coruptiei guvernelor.” - Declaratia Drepturilor Omului si Cetateanului, 1789
Pret: 20,00 RON
   
Coruptia e o amenintare pentru democratie si pentru dezvoltarea economica. Fraudarea alegerilor, influenta grupurilor de interese politice si economice, mita, nepotismul, abuzurile patronatului sint marile provocari ale societatii actuale, carora trebuie sa le faca fata nu doar tarile in curs de dezvoltare, ci si cele bogate.
Pret: 29,95 RON
   
 
Culpe care nu se uita
Rodica Chelaru
“Ideea acestei carti s-a nascut din intrebari. Multe. Despre cum si de ce am trait, atata amar de ani, intr-un sistem sufocant. Intrebari, fara un raspuns concludent, despre lasitati si oportunism, despre cinism si minciuni."  - Rodica Chelaru 
Pret: 14,00 RON
   
 
"Cunoscator profund al lui Schopenhauer, Nietzsche, Soljenitin, Carl Schmitt, Montaigne si Caragiale, Toader Paleologu ramane in primul rand, ca si tatal sau, un ‘marxist tendinta Groucho’. Adica un marxist autentic!” – Cristian Badilita
Pret: 18,00 RON
   
1 2 3 ... 9 10 11

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455