Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Istorie, Geografie s ...   Istorie, 115 titluri
       
1 2 3 ... 10 11 12
 
1776
David McCullough
Dublu castigator al prestigiosului Premiu Pulitzer, David McCullough ne ofera, dupa indelungi studii documentare, o relatare vie a evenimentelor cunoscute fie ca Razboiul de independenta al coloniilor din America, fie ca Revolutia americana. Nu este povestea seaca a ordinelor si contraordinelor, ci emotionanta insiruire a destinelor miilor de soldati, cercetasi, oraseni care l-au urmat pe George Washington, comandantul-sef al rebelilor. Dar si a englezilor care li s-au opus.
Pret: 60,00 RON
   

Cartea lui Dennis Deletant este unul dintre acele studii care aduce o perspectiva noua asupra omului Antonescu si asupra epocii sale: perspectiva unui cercetator strain de pasiunile iscate in Romania, uneori chiar si printre istorici, de un moment istoric "nedigerat"; a unui cercetator care citeste toate documentele cu gandul la semnificatia lor adanca; a unui cercetator, mai ales, care stie ca personalitatile si epocile istorice trebuie judecate, dar fara ura si fara partinire.

 

Pret: 45,00 RON
   
 
AMERICA IMPOTRIVA LUMII
ANDREW KOHUT, BRUCE STOKES
Privind spre viitor, este greu sa imi imaginez un subiect mai important decat relatia dintre cea mai puternica natiune a lumii si vecinii sai de pe planeta.  
Pret: 23,60 RON
   
 
Arta razboiului
Niccolo Machiavelli
Razboiul este o treaba a celor tineri si ei sunt cei mai in masura sa vorbeasca despre el, caci ei sunt cei mai capabili sa-l duca la bun sfarsit.
Pret: 19,50 RON
   
Acest atlas inedit este o prezentare plina de viata a lumii in epoca marilor descoperiri.
Pret: 37,00 RON
   
 
Carti enciclopedice ilustrate cu o remarcabila valoare informativa si educationala.
Pret: 37,00 RON
   
 
Carti enciclopedice ilustrate cu o remarcabila valoare informativa si educationala.
Pret: 37,00 RON
   
 
Avangarda romaneasca in arhivele Sigurantei
Stelian Tanase (coordonator)

Dosarele de Siguranta pun in lumina o parte deloc lipsita de importanta a unor parcursuri biografice sinuoase, adesea contradictorii, cu angajari politice mai grabnice sau mai tirzii, permanente sau lasind loc pentru reveniri spectaculoase.

Pret: 29,95 RON
   
 
Bastionul cruzimii
Marius Oprea
O lectura necesara atit pentru istorici si studentii la facultatile de profil, cit si pentru toti cei interesati de istoria recenta a Romaniei.
Pret: 30,00 RON
   
Aplicarea noilor teorii occidentale despre miscarile de dreapta in analiza raportului Bisericii Ortodoxe Romane cu Miscarea Legionara ofera o mai buna intelegere a unui subiect controversat, prin discutarea unor chestiuni precum participarea clerului la viata politica, eugenismul in Romania, caracterul religios al Miscarii Legionare si proiectele de reorganizare a Bisericii Ortodoxe Romane.
Pret: 26,95 RON
   
1 2 3 ... 10 11 12

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455