Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Hobby, divertisment   Diverse, 40 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4
Lucrarea se adreseaza tuturor persoanelor care au un caine sau doresc sa-si ia un caine si trece in revista 50 de probleme cu care stapanii se intalnesc in viata de zi cu zi.
Pret: 14,00 RON
   

Scrisa cu toata competenta, dar intr-un stil foarte accesibil, el este deosebit de util chiar si crescatorilor, permanent supusi tirului intrebarilor adresate de cei care vin sa-si ia un pui.

Pret: 14,00 RON
   
 
ABC-ul gradinaritului
Etienne Blouin
ABC-ul gradinaritului va scoate din impas. Aici veti putea gasi toate informatiile necesare, sugestii si sfaturi practice, organizate in rubrici si ordonate in asa fel incit pasii de urmat sa fie cit mai facili.
Pret: 24,95 RON
   
 
Absolut stralucitoare!
Cinzia Felicetti
O carte despre fascinatia modei, scrisa de Cinzia Felicetti, redactor-sef la revista “Cosmopolitan” din Italia, despre cum si cu ce trebuie sa se imbrace o femeie, intr-un decameron al stilului in vestimentatie.
Pret: 29,98 RON
   
Este cea mai rapida, mai simpla si mai detaliata carte pentru a invata Adobe InDesign CS2!
Pret: 59,90 RON
   
 
Al saselea simt al animalelor
Dr.Philippe De Wailly, Gilles Lambert, Christian Brincourt
Animalele au reprezentat dintotdeauna subiectul unor intamplari fascinante: pisici care strabat mii de kilometrii prin locuri necunoscute pentru a-si regasi casa, caini care presimt moartea stapanilor, cai care intuiesc apropierea catastrofelor naturale, pasari vorbitoare in stare sa poarte adevarate conversatii, pasari migratoare care ating performante iesite din comun...
Pret: 19,00 RON
   

Un ghid ideal pentru casa ta. Carte te va ajuta sa descoperi cele mai ingenioase moduri prin care iti poti transforma micul spatiu verde intr-o bucatica te paradis.

Pret: 54,90 RON
   
 
Arta de a trai in oras
Stafford Cliff, Gilles de Chabaneix
Arta de a trai in oras, o autentica coffee table book si o rafinata lifestyle book este o minunata sursa de inspiratie pentru arhitecti, designeri si proprietari deopotriva.
Pret: 130,00 RON
   

 O carte a vacantelor, timpului liber sau a referintelor de specialitate, este ceea ce Alexandru Lancuzov a reusit sa construiasca in cartea sa Bucuresti.De la tramvaiul cu cai la automobil

Pret: 12,00 RON
   
 
Caii
Kerstin Neumann
In acest volum CE SI CUM, dr Kerstin Neumann, experta in cresterea animalelor si calareata experimentata, ne introduce in lumea cailor.
Pret: 29,99 RON
   
1 2 3 4

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455