Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Dictionare si Encicl ...   Limbi straine, 91 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 ... 8 9 10
Dictionarul selecteaza verbele cu cea mai mare frecventa in limba engleza, in contextele lor tipice, care acopera diferite registre, de la limbajul literal pina la cel figurat, de la engleza literara pina la argou, si in diferite variante ale limbii (engleza britanica, americana, australiana, neo-zeelandeza).
Pret: 27,95 RON
   
 
501 verbe englezesti
Thomas R. Beyer
501 verbe englezesti va propune sa invatati limba engleza prin metoda Barron, foarte simpla si dinamica. Verbele fundamentale ale limbii engleze sint prezentate nu doar cu conjugarile lor complete, ci si in expresii de larga utilizare in vorbirea de zi cu zi.
Pret: 59,95 RON
   
 
501 verbe franceze
Christopher Kendris, Theodore Kendris

Lucrarea propune invatarea limbii franceze prin metoda Barron, simpla si dinamica
Un instrument de lucru util pentru elevi, studenti, profesori si autodidacti.

Pret: 59,95 RON
   
 
501 verbe italiene
John Colaneri, Vincent Luciani

O metoda simpla si dinamica de invatare a verbelor limbii italiene! 

Un instrument de lucru util pentru elevi, studenti, profesori si autodidacti!

 

Pret: 59,50 RON
   
 
Benvenuti! Manual de conversatie in limba italiana
Dragos Cojocaru, Gabriela E. Dima
Cele 18 lectii din acest manual ofera cititorului situatii comunicationale dintre cele mai des intilnite, in functie de subiectul de conversatie ori de circumstantele comunicarii. Pe coloana din stinga apare un text in limba italiana, iar pe coloana din dreapta figureaza traducerea propozitiilor in limba romana.
Pret: 18,50 RON
   
Un manual pentru cititorii care vor sa beneficieze de ceva mai mult decit un ghid de conversatie, incercind o abordare mai aprofundata a limbii spaniole. Cartea este alcatuita din mai multe lectii ce contin scurte dialoguri in diferite situatii de comunicare insotite de traducerea in limba romana a textelor, de lexic si notiuni de gramatica explicate la finele fiecarei lectii si introduse in tiparele unor exercitii simple.
Pret: 16,90 RON
   
Un instrument de lucru indispensabil atit turistilor si celor care doresc sa lucreze in Germania, cit si studentilor dornici sa-si perfectioneze cunostintele. Vocabularul este cel mai utilizat in viata de zi cu zi si cit se poate de universal, evitindu-se formele dialectale. Deosebit de utile sint notiunile de fonetica si de gramatica, prezentate intr-o maniera sintetica si concisa.
Pret: 17,40 RON
   
Destinata celor interesati de perfectionarea cunostintelor de limba engleza (nivel mediu-avansat), lucrarea propune seturi de exercitii si teste (+ cheia exercitiilor) care acopera atit capitole de morfologie clasica (verb, substantiv etc.), cit si competentele de comunicare. Continutul si forma de prezentare sint moderne si sustin invatarea ca proces logic, asociativ, si nu mecanic.
Pret: 24,95 RON
   
Cu peste 40.000 de termeni (aproximativ 20.000 pentru fiecare sectiune), dictionarul norvegian-roman/roman-norvegian de buzunar este un instrument util pentru elevi, studenti si profesori, dar si pentru traducatori si autodidacti.
Pret: 39,95 RON
   
Cu peste 10.000 de cuvinte-titlu, Dictionarul de sinonime comentate ale limbii engleze este un instrument util pentru imbogatirea si perfectionarea cunostintelor de limba engleza. Fiecare serie de sinonime e insotita de explicatii cu privire la contextul in care acestea trebuie folosite si la registrul limbii caruia ii apartin. Veti sti astfel care cuvinte sunt literare si care sunt colocviale, care sunt neologisme, eufemisme sau fac parte din argou. Dictionarul se adreseaza atat elevilor, studentilor si profesorilor, cat si traducatorilor si autodidactilor.
Pret: 89,95 RON
   
1 2 3 ... 8 9 10

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455