Carti Reviste
    Cautare avansata ABONARE NEWSLETTER
Dictionare si Encicl ...   Dictionare, 51 titluri
Aboneaza-te la newsletter
Aboneaza-te si vei afla ultimele noutati din domeniu.
       
1 2 3 4 5 6
Acest dictionar include circa 10,000 de cuvinte –titlu in ordine alfabetica. Pronuntarea fiecarui cuvant-titlu este data intre paranteze utilizandu-se simbolurile simbolurile fonetice din English Pronouncing Dictionary de Daniel Jones, cu singura deosebire ca am marcat numai accentul principal, din motive de simplificare si economie de spatiu.
Pret: 16,90 RON
   
‘DEX' se adresează tuturor celor care, folosind în mod curent limba română, au nevoie de informatii si lămuriri în legătură cu vocabularul românesc actual.
Pret: 99,90 RON
   
DEXI este cel mai bogat dictionar explicativ al limbii romane aparut intr-un volum, cuprinzand un mare numar de cuvinte a caror structura contine sensuri de baza, evolutii semantice, valori stilistice, constructii fixe, indicatii gramaticale, ortografice, ortoepice, etimologice.
Pret: 218,00 RON
   
 
Dictionar albanez-roman
Luan Topciu, Renata Topciu, Ana Melonashi
Dictionarul se adreseaza tuturor celor interesati sa invete limba albaneza, fiind un instrument indispensabil pentru studiul aprofundat al acestei limbi.
Pret: 69,50 RON
   
 

Peste 600 de articole, harti, cronologii si indexuri despre referintele biblice fundamentale in cultura universala.

Pret: 34,00 RON
   
 
Dictionar danez-roman . Dansk-Rumaensk Ordbog
Valeriu Munteanu, Paul Hoybye, Emma Kjaerulf
Dictionarul contine aproximativ 40.000 de cuvinte din toate domeniile, urmarind un mare numar de expresii uzuale si de locutiuni. Pune accentul pe materialul lexical si frazeologic utilizat in cele mai diferite imprejurari ale vietii.
Pret: 69,95 RON
   
 
In afara continutului sau informativ, dictionarul prezinta, in cei 700 de termeni riguros selectionati si strans corelati intre ei, o abordare mai curand tematica decat lexicala, completata cu datele bibliografice ale unora dintre cele mai marcante figuri din istoria stiintelor vietii.
Pret: 6,40 RON
   
O pereche de dictionare, cuprinzind fiecare circa 20.000 de cuvinte-titlu, alcatuita pentru a servi drept instrument de lucru la indemina celor care doresc sa aprofundeze limba spaniola.
Pret: 34,95 RON
   
 
Dictionar de cultura generala
Frederic Laupies (coord.)
Clara si sintetica, fara a fi insa prin aceasta reductiva, lucrarea include un mare numar de discipline din toate domeniile: arta, stiinta, filosofie, istorie, drept, politica, religie, mitologie etc.
Pret: 129,00 RON
   
Lucrarea se plaseaza la intersectia dintre gramatica si vocabularul limbii germane. Majoritatea articolelor descriu structuri din limba germana, servind in primul rind pentru o mai usoara intelegere a lor. In acest sens au fost incluse si citeva instrumente gramaticale romanesti.
Pret: 17,50 RON
   
1 2 3 4 5 6

       

Termeni si conditii | Contact

© 2005 Metropolis Itrade. Conceput si realizat de matrix<works/>
CUI: 24089618, J40/10984/23.06.2008
Telefon +40 734 181 455